Gülen Bahçe Kilo Vermeye Yardımcı Meyve Paketi Muz Mango Avokado Portakal Greyfurt Paketi

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gülen Bahçe Kilo Vermeye Yardımcı Meyve Paketi Muz Mango Avokado Portakal Greyfurt Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket içeriğindeki meyveler şunlardır: Avokado (2 adet) - Greyfurt (1 kg.) - Mango (2 adet) - Portakal (2 kg.) - Muz (2 kg.) "Sağlıklı Yaşam İçin Meyve Paketi" Günümüzde sağlıklı yaşam, bilinçli beslenme ve doğal ürünlerle kilo kontrolü, pek çok kişinin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. İşte bu hedeflere ulaşmada etkili bir yardımcı olarak karşımıza çıkan "Kilo Vermeye Yardımcı Meyve Paketi", içeriğinde barındırdığı besleyici meyvelerle dikkat çekiyor. Muz:Energisiyle Güç Veren Mucize Meyve Muz, içerdiği potasyum ve lif ile metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olurken, gün içinde enerji seviyelerini yükseltmeye destek sağlar. Aynı zamanda tatlı ihtiyacını karşılamak için doğal bir alternatif sunar. Mango:Vitamin ve Antioksidan Deposu Mango, zengin A ve C vitaminleri ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Antioksidan içeriği sayesinde vücuttaki serbest radikallerle savaşır, metabolizma üzerinde olumlu etkiler sağlar ve kilo kontrolüne katkıda bulunur. Avokado:Sağlıklı Yağların Kaynağı Avokado, içerdiği sağlıklı yağlarla tokluk hissi yaratır ve böylece atıştırmalıklardan kaçınmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda lif içeriğiyle sindirim sistemini düzenler ve kilo kaybını destekler. Portakal:C Vitamini Bombası Portakal, yüksek C vitamini içeriği ile metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda su içeriğiyle tokluk hissi yaratır ve doğal bir şeker kaynağı olarak tatlı isteğini bastırmaya yardımcı olur. Greyfurt:Metabolizma Dostu Greyfurt, içerdiği enzimlerle metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını destekler. Lif içeriği sayesinde sindirim sistemini düzenler, açlık hissini azaltır ve kilo verme sürecine olumlu katkılarda bulunur. Bu özel meyve paketi, sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye çalışanlar için mükemmel bir seçenek sunmaktadır. Doğadan gelen bu besleyici meyveler, ve genel sağlık üzerinde olumlu etkiler sağlayarak, kullanıcılarına enerji dolu bir yaşam vaat ediyor. Unutmayın, olmanın en doğal yolu, doğal ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmektir. Bu meyve paketi, bu hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı günler dileriz!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık
    7 Kg
Geri Bildirim Ver