Gülşah Gül Suyu 275 ml

55 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,38 TL
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
69,08 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gülşah Gül Suyu 275 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mertoy Marketim Satıcı Ünvanı: MÜMİN TOYCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590719347
    Bu ürün Mertoy Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • gülşah gül suyu 275 ml cilt temizleyici

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Gülşah 275 Ml Cilt Temizleyici Gül Suyu

Gülşah gül suyu günlük bakım rutini dahilinde kullanılmaya uygun kaliteli bir üründür. Gül yapraklarının doğallıkları korunarak işlenmesi ile elde edilir. Kalitesini cilt üzerindeki olumlu etkileri ile ortaya koyar. Hoş bir kokuya sahiptir. Kokusu baskın değildir; rahatsızlık vermez. Ferahlatıcı kokusu ile sunduğu temizlik hissini pekiştirir. Cildi rahatlatır ve yatıştırır. Tonik olarak kullanılmaya uygundur. Bir pamuk yardımıyla pratik bir şekilde kullanılabilir. Gülşah gül suyu:

  • Derinlemesine bir cilt temizliği sağlar. Kalıntıları ve kirleri ciltten uzaklaştırır. Yüz temizliği için doğal ve etkili bir seçimdir.
  • Alkol ve boyar gibi bakım ürünlerinde sıkça bulunan zararlı bileşenler barındırmaz. Bu sayede güvenle kullanılabilir.
  • Cildin nem dengesine katkı sağlar, yaşlanma belirtileri üzerinde olumlu etki gösterir. Düzenli kullanım olumlu etkilerinin gözlenebilmesi için önemlidir.

Gülşah Gül Suyunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Gül Suyu Cilt Temizleyici 275 ml

Gülşah gül suyu cilt temizliğinde kullanılmak üzere özel olarak hazırlanan kaliteli bir üründür. Cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi olduğu bilinen gül, özel damıtma teknikleri kullanılarak işlenir. Bu teknikler sayesinde özenle seçilen gül yaprakları cilt üzerinde gösterdikleri pozitif etkileri kaybetmez. Doğallıkları korunarak şişelenir ve kullanıcıya sunulur. Bu sayede Gülşah gül suyu güvenle kullanılabilir. Gülşah gül suyu nazik bir şekilde cildi temizler. Cildi kirden, makyaj kalıntılarından ve aşırı yağdan arındırır. Derinlemesine ve doğal bir temizlik sunar. 275 mililitre hacimli bir şişede satışa sunulur. Bu sayede uzun süre kullanılmaya uygundur. Günlük olarak kullanılabilir. Pamuk yardımıyla kolayca uygulanabilir. Gülden gelen hoş kokusu ile keyifli bir kullanım sunar. Cildin hem temiz hem de güzel kokmasına katkı sağlar.

Gülşah Gül Suyu Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Gül suyu cilt temizliğinde çok uzun yıllardır tercih edilir. Gül bitkisi antioksidan açısından bir hayli zengindir. Antioksidanlar vücuttaki zararlı serbest radikaller ile savaşır. Toksik maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına katkı sağlar. Gül suyu antioksidan etkisi sayesinde serbest radikallerin ve çeşitli toksik bileşenlerin cilde zarar vermesini önler. Gülşah gül suyu kullanarak cildin iç ve dış etkenler nedeniyle yıpranma ihtimâli minimize edilebilir. Daha sağlıklı ve temiz bir cilt görünümüne sahip olunabilir.Gül suyu yüz temizleme amacıyla kullanıldığında derinlemesine bir etki gösterir. Bu sayede cildin aydınlık ve pürüzsüz görünmesine katkı sağlar. Cildin nem dengesini korur. Gülşah gül suyu bu özelliği ile cildin yapısını güçlendirir. Cildi yumuşatır. Gülşah gül suyu ayrıca yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletir. Yenilerinin oluşumuna karşı cildi destekler.

Gülşah Gül Suyu Cilt Temizleyici Cilde Zarar Verir mi?

Gülşah gül suyu kullananlar özellikle ürünün cilde zarar vermeyen kaliteli içeriğinden memnundur. İçeriği cilt dengesi ile uyumludur. Alkol içermemesi sayesinde ciltte tahriş ya da hassasiyet yaratma ihtimâli görece daha düşüktür. Rengi doğaldır; boyar madde içermez. Gülşah gül suyu cilde zarar vermeyen içeriği ile güvenli bir kullanım sunar. Ancak her cilt yapısının ve hassasiyet düzeyinin farklı olduğu göz önünde bulundurularak bilinçli şekilde kullanılması önerilir. Gülşah gül suyu yorumları çoğunlukla kullanıcıların memnuniyetlerini içerir. Cilt üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra Gülşah gül suyu fiyatı ile de kullanıcıları memnun eder. Farklı cilt tiplerine sahip kullanıcıların ürüne dair deneyimlerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Hesaplı, pratik ve güvenilir online alışveriş deneyimi eşliğinde dilediğiniz zaman satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bütçenizi aşmadan ihtiyaçlarınızı temin ederken aynı anda zamandan da tasarruf edebilirsiniz.