Gülsan Safran Granit 24 Cm Basık Tencere

669,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
4.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gülsan Safran Granit 24 Cm Basık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülsan safran granit basik tencere 24 cm
  • Sadece tür züccaciyede.
  • Sağlıklı beslenmenin yeni formulü granit tencere
  • %100 orijinal
  • 2 yil türkiye garantili
  • %100 sağlıklı ve doğal
  • Bulaşık makinesinda yıkanabilen
  • 5 katmanlı granit kaplama

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Bakır
  • İç Materyal Granit
  • Renk Kahverengi
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Gülsan Safran Granit Basık Tencere 24 cm

Tencereler, mutfaklarda çok kullanılan araç gereçlerden biridir. Kullanışlı ve şık Gülsan Safran granit basık tencere 24 cm 9910 gerek 2.7 litrelik iç hacmi gerekse kahverengi rengi ile pek çok müşterinin dikkatini çekerek tercih edilir. Tencerenin granit yapısı yemeklerin lezzetini korumaya yardım ederken basık olması ise geniş bir iç hacim sunar. Ürün, granit yapısı ile yemeklerin yapışmasını, cam kapağı ve özel yapım sapları ile ellerinizin yanmasını önler. Ek olarak, granit tencere mutfakta size her anlamda yardımcı olur. Özel kaplaması sayesinde leke tutmaz bir yapıya sahip olan granit tencerenin temizliği kolaydır. Gazlı veya elektrikli her türlü ocak için uygundur. Kaliteli yapısı sayesinde ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

  • 24 cm iç hacim
  • PTFE kaplama ile uzun kullanım
  • Leke tutmaz yapı

Şık Safran Granit Tencere 24 cm Özellikleri

Şık Safran Granit Tencere 24 Cm Özellikleri

Granit tencereler gözde mutfak araç gereçlerinden biridir. Bunun sebebi ürünlerin yıpranmaz yapısı ve uzun ömürlü kullanımıdır. Gülsan Safran granit basık tencere 24 cm'in özellikle tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Ürün, granit partikül eklemesi ile güçlendirilen PTFE kaplaması ile yapılır. Bu kaplama sayesinde granit tencerenin uzun ömürlü ve sağlıklı olması amaçlanır. Buna ek olarak aynı PTFE kaplama sayesinde leke tutmaz yapıya sahip olması sebebi ile tercih edilir. Bu özelliğine ek olarak ürünün temizliği de kolay bir şekilde yapılabilir. Bu kaplamalara karşılık sağlıklı bir ürün olan Safran granit basık tencere 24 cm, her tür ocak ile uyumlu olması ile de dikkat çeker. 24 cm olması sayesinde pek çok ailenin evinde keyifle kullanılan tencere, aynı zamanda metal kullanılmamış sapları sayesinde ellerin yanmasını önler.

Dayanıklı Gülsan Safran Granit Basık Tencere 24 cm

Dayanıklı Gülsan Safran Granit Basık Tencere 24 Cm

Müşteriler bir ürünü satın almadan önce yorumları incelemeyi göz önünde bulundurabilir. Yorumlar, ürün hakkında müşteriler için bir fikir oluşturur. Bu sebeple Gülsan Safran granit basık tencere 24 cm yorumları, genellikle tencerenin 2.7 litrelik geniş hacmi, leke tutmaz yapısı ve granit olması ile ilgilidir. Müşteriler satın aldıkları ürünün her özelliğinden ayrıntılı bir şekilde bahsetmenin yanı sıra fotoğraf ekleme özelliğini de kullanarak kendilerinden sonra ürünü alacaklara iyi birer yol gösterici olur. Tencerenin hacmi ve kolay temizlenmesi, müşterilerin memnun kaldığı özellikler arasındadır. Cam kapağı ise kontrollü bir pişirme süreci sunar. Elleri yakmayan özel sapları sayesinde yemek pişirmeyi güvenli hale getirir. Gülsan Safran granit basık tencere 24 cm kullananlar ürünün yeterli kapasitesinden, renginden ve uzun ömürlü olmasından dolayı memnun kalabilir.

Avantajlı Gülsan Safran Granit Basık Tencere 24 cm Fiyatları

Avantajlı Gülsan Safran Granit Basık Tencere 24 Cm Fiyatları

Gülsan Safran granit basık tencere 24 cm fiyatları işlevsel ve geniş hacimli ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Ürün, granit olmasının verdiği avantaj ile mutfakta kolaylık sağlar. Özel sapları ve cam kapağı sayesinde ellerinizi yakmadan tencereyi ve kapağı tutmanıza yardımcı olur. Cam kapağın kullanılmasının bir diğer sebebi ise kontrollü pişirmedir. Cam kapak sayesinde pişirme esnasında tencerenin içini direkt görerek güvenli pişirme süreci yaşayabilirsiniz. Yanmayan yapısı ile hem yemeği yaparken hem de temizlik aşamasında kolaylık sağlar. Temizliği kolaylaştıran önemli özelliklerden biri ürünün leke tutmamasıdır. Kahverengi, tencere rengini öne çıkararak göz zevkinize de hitap eder. Safran granit tencere farklı tür ocaklarda kullanıma uygundur. Bu sayede müşterilere geniş bir alternatif yaratır. Siz de mutfakta işlevsel bir tencere kullanmak için Trendyol'daki avantajlı fiyatlara göz atabilirsiniz.