Gummy Saç Düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml Saç Düzleştirici Set

Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,50 TL
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gummy Saç Düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml Saç Düzleştirici Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAM SHOP Satıcı Ünvanı: MARKAM SHOP KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997129239600001 Vergi Kimlik Numarası: 9971292396
    Bu ürün MARKAM SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gummy Saç Düzleştirme Seti
  • NEMLİ VEYA KURU SAÇA UYGULAYA BİLİRSİNİZ
  • SAÇLARIN ELEKTİRİKLENDİRSİNİ ÖNLEME İÇİN
  • İÇİNDEN CIKAN ŞAMPUAN VE MASKEYİ UYGULAYINIZ
  • AKSİ TAKTİRDE SAÇINIZDA TUTMAYA BİLİR

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Saç Tipi Normal
  • Etki Canlandırıcı
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Gummy Saç Düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml MILD

Saçları düzleştirmek, birçok kullanıcı için oldukça meşakkatli bir işlem olabilir. Özellikle yoğun kıvırcık saçlara sahip olanların bu işlemi yapması hem maliyetli hem de yorucu bir hal alabilir. Saçları hem yumuşatıp hem düzleştirmek için en etkili ürünlerden biri olan Gummy saç düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml MILD kısa sürede, zahmetsizce harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. İçerisinde sodyum hidroksit bulunan bu ürün saçınızı oldukça kısa sürede düzleştirmenize destek olur. Dikkatli bir kullanım gerektirdiğinden kullanmadan önce ürün paketindeki talimatları uygulayabilirsiniz. Böylelikle üründen en yüksek verimi alabilir ve daha hızlı bir sonuç elde edebilirsiniz. Saçlarınızın yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşması için uygun şekillerde bu ürünü uygulayabilirsiniz. Saçlarınızı maliyetli işlemler ile uğraşmadan kolayca düzleştirmek istiyorsanız sizler de bu üründen rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

 
  • Saçları pratik bir şekilde düzleştirir.
  • Yoğun kıvırcık, afro tipi saçlar için uygundur.
  • İşlem görmemiş, doğal saçlarda tercih edilebilir.

Gummy Saç Düzleştirici Nasıl Kullanılmalı?

Gummy Saç Düzleştirici Nasıl Kullanılmalı?

Pürüzsüz ve yumuşacık dümdüz saçlara kavuşmanıza yardımcı olan Gummy saç düzleştirici Mild Relaxer kullanımı oldukça pratiktir ancak dikkat edilmesi gereken belli başlı noktalar bulunur. Öncelikle ürünün cildinize zarar vermemesi adına vazelin benzeri bir ürünle saç çizginizden ensenize kadar olan kısmı koruyun. Omuzlarınızı bir havlu ile kapatın ve ellerinize koruyucu eldiven takın. Böylelikle cildiniz zarar görmeden rahat bir uygulama yapabilirsiniz. Kuru saçlarınızı dört kısma ayırarak kolayca uygulama yapabilirsiniz. İşleme ense kısmındaki saçlarınızdan başlayarak ilerleyebilirsiniz. En son saç çizgisine uygulayarak daha düzgün bir sonuç alabilirsiniz. Ürün ile tüm saçınızı kaplayana kadar işleme devam etmelisiniz. Uygulama esnasında dikkatli davranmalı, ürünü saç derisine ve cildinize temas ettirmemeye özen göstermelisiniz. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Gummy Saç Düzleştirici Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gummy Saç Düzleştirici Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kıvırcık ve afro saç tipi saçları düzleştirmek için kullanabileceğiniz ürünlerden biri Gummy saç düzleştirici olarak karşınıza çıkar. Bu ürünü kullanmadan önce, ürüne karşı cildinizin herhangi bir reaksiyon gösterip göstermeyeceğini test etmelisiniz. Cildinizde veya kafa derinizde tahriş ya da yanık gibi problemler bulunuyorsa Gummy saç düzleştiriciyi kullanırken oldukça dikkatli olmalısınız. Rengi açılmış, kopmaya yakın veya çeşitli sebeplerden ötürü zarar görmüş saçlar için bu ürün tercih edilmemelidir. Aynı şekilde uygulama esnasında da dikkat edeceğiniz bazı önemli noktalar bulunur. Yalnızca doğal saç için önerilen bu Gummy saç düzleştiriciyi uygularken saçınızı çekiştirmemeli, germemeli ve nazik hareketlerle işleme devam etmelisiniz. Ilık suyla, toplam bekleme süresini aşmadan ve cildinize ürünü değdirmeden durulayabilirsiniz. Daha önce bu ürünü deneyimlemiş kişilerin tecrübelerini Trendyol üzerinden Gummy saç düzleştirici Mild Relaxer Unisex yorum ve değerlendirmeler kısmından rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

 

Gummy Saç Düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml MILD Özellikleri

Gummy Saç Düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml MILD Özellikleri

Gummy saç düzleştirici Mild Relaxer Unisex 550ml özelliği saçları pürüzsüz bir şekilde düzleştirmesidir. Bu ürünün içerisinde sodyum hidroksit bulunur. Sodyum hidroksit ise düzleştirici kimyasal maddeler arasındadır. Böylelikle düzleşmesi oldukça zahmetli olan afro saç tiplerinde bile etkili bir şekilde sonuç alabilirsiniz. Önceden işlem görmüş saçlar için uygun olmayan bu ürünü yalnızca doğal saçlarınıza uygulamalısınız. Rengi açılmış, kırılmış ve kopmaya yakın saçlarınızda kullanmamaya özen gösterebilirsiniz. Kalıcı boyalı saçlarda kullanmamalı, saç boyama işlemlerinizden en az altı hafta önce olacak şekilde uygulama yapmalısınız. Uygulama esnasında kurutma makinesi gibi makineleri kullanmamalı ve saçlarınızı ısıya maruz bırakmamalısınız. Doğru işlemler ve yöntemler kullanarak saçlarınızı bu ürün sayesinde kısa sürede düzleştirebilir ve görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Gummy saç düzleştirici Mild Relaxer Unisex fiyatı ve kullanıcı değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, dilerseniz bu ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.