Günay Hediyelik Eşya Dekoratif Özel Tasarım Hoşgeldiniz Yazılı Kahverengi Kapı Süsü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Günay Hediyelik Eşya Dekoratif Özel Tasarım Hoşgeldiniz Yazılı Kahverengi Kapı Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN GÜNAY HEDİYELİK EŞYA TARAFINDAN EL İŞCİLİĞİ İLE YAPILMIŞTIR.
  • ürün el yapımıdır.
  • kordon hasır ipinden tasarlanmıştır.
  • Kordon ipte ton farklılığı olabilir.
  • hoşgeldiniz yazısı pleksi aynadan yazılmıştır.
  • yapay çiçeklerle süslenmiştir.
  • kahverengi kapı süsünden 5 adet stok bulunmaktadır.
  • 30 cm çapındadır.
  • Yapay çiçeklerinde renk farklılığı olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hasır
  • Renk Kahverengi
  • Tema / Stil Retro
Geri Bildirim Ver

Günay Hediyelik Eşya Kapı Süsü Dekoratif Hoşgeldiniz Yazılı Kahverengi Fiyatı - Trendyol

Günay Hediyelik Eşya dekoratif özel tasarım hoşgeldiniz yazılı kahverengi kapı süsü evinize gelen misafirlerinize hoş bir karşılama yapmak için kullanılabilir. Aynı zamanda şık bir görüntü oluşturacağı için evinizin dış kapısında kullanabilirsiniz. Yenidoğan bebeklerinin hastane odalarındaki kapıda da yer alabilen kapı süsü, kaliteli materyallerden üretilir. Uzun dönemler kullanım imkanı bulabileceğiniz süs, güzel bir hediye alternatifi de olabilir. Kordon hasır ipten örülen kahverengi kapı süsünün üzerine yazılan hoşgeldiniz yazısı, pleksi aynadan üretilir. Model, aynı zamanda yapay çiçeklerle süslenir. Kolaylıkla temizleme imkanı bulabileceğiniz kapı süsü, özel tasarım ürünüdür. Evinizin, ofisinizin dış kapısında yer verebileceğiniz dekoratif tasarım, makul fiyatlarla sizlere sunulur. Böylece gerek sevdiklerinize farklı bir hediye alternatifi olarak gerekse kendi eviniz ya da ofisiniz için satın alabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Usta işçilik

Kullanışlı Boyutlara Sahip Hoşgeldiniz Yazısı Kapı Süsü

Kullanışlı Boyutlara Sahip Hoşgeldiniz Yazısı Kapı Süsü

Evinize gelen misafirlere önem veriyor, nasıl karşılandıklarına ve nasıl uğurladıklarına dikkat ediyorsanız dairenizin ya da apartmanın dış kapısından, sunduğunuz ikramlıklara kadar her detay sizin için önemli olabilir. Sıcak bir karşılama ile ağırlayacağınız misafirleriniz kendilerini değerli hissedebilir ve böylece dostluğunuzu pekiştirebilirsiniz. Günay Hediyelik Eşya hoşgeldiniz yazılı kapı süsü misafirlerinizi henüz evinize almadan bile sıcaklığınızı, misafirperverliğinizi hissettireceğiniz bir süs olarak kullanılabilir. Kaliteli malzemelerden üretilmesi nedeniyle ara ara temizliğini de rahatça yapabilirsiniz. Hızlı ve yüksek ayarda yıkamak ürüne zarar verebilir. Hafifçe tozunu alarak temizleyebileceğiniz hoşgeldiniz yazısı kapı süsü sizleri yormaz. Hantal bir ürün kaba görüntüye neden olabilirken, küçük bir süs anlamsız kalabilir. 30 cm çapında üretilen obje, ortalama bir dış kapıda ideal bir görüntü oluşturur. Özel detaylarla işlenen kapı süsüne bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz.

Göz Alıcı Günay Hediyelik Eşya Kapı Süsü Fiyatları

Göz Alıcı Günay Hediyelik Eşya Kapı Süsü Fiyatları

Günay Hediyelik Eşya dekoratif özel tasarım hoşgeldiniz yazılı kahverengi kapı süsü fiyat bakımından oldukça uygundur. Böylece sevdikleriniz için bir hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz. Yeni taşınan, evine ilk defa gittiğiniz birine hediye arayışında olabilirsiniz. Sürekli aynı tarz hediyelerin düşünülmesi nedeniyle ne alacağınıza karar verememek muhtemel bir sonuç olabilir. Markanın sunduğu dekoratif özel tasarıma sahip hoşgeldiniz yazılı kapı süsü, bütçenizi zorlamayan bir hediye olarak değerlendirilebilir. Ürünün üzerinde bulunan dekoratif çiçekler dönem dönem değişiklik gösterebilir. Birbirinden güzel çiçeklerle süslenen yazılı kapısı süsünün etrafında kullanılan hasır ip dayanıklı bir materyaldir. Bu nedenle kolay kolay zarar görmez. Fakat bu durum yine de kişinin kullanımına bağlıdır. Ürün, çamaşır veya bulaşık makinesinde temizlenmeye uygun değildir. Antistatik toz toplayıcı tüy aparatlarla tozu alınan süs eşyasını eskimeden yıllarca kullanabilirsiniz.

Güzel Karşılamalar İçin Hoşgeldiniz Kapı Süsü Kullananlar

Güzel Karşılamalar İçin Hoşgeldiniz Kapı Süsü Kullananlar

Alışveriş öncesinde yapılan araştırmalar doğru ürün tercihi yapabilmek, bütçeyi korumak ve süreci hızlandırmak için gerekli olabilir. Araştırmaların türü, yöntemi değişiklik gösterse de çoğu zaman ürünü önceden kullanan kişilerin fikirlerini öğrenmek mantıklı olabilir. Günay Hediyelik Eşya dekoratif özel tasarım hoşgeldiniz yazılı kahverengi kapı süsü kullananlar da görüşlerini sizlere paylaşır. Bu yorumlar sayesinde ürünün kullanım şartlarını ve ömrünü iyileştirebilirsiniz. Aynı zamanda markalar belirli dönemlerde indirim imkanları sunar. Bu indirim fırsatlarından yararlanarak bütçenizi koruyabilir, birden fazla ürün satın alabilirsiniz. Çok beğendiğiniz bir ürünü kendiniz için alırken, arkadaşınız, komşunuz veya kardeşiniz için de satın almak istediğinizde markanın avantajlı kampanyaları sizlere destek olabilir. Günay Hediyelik Eşya dekoratif özel tasarım hoşgeldiniz yazılı kahverengi kapı süsü yorum ve değerlendirmelerini okumak ve alışverişinizi yapmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.