Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu

163 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL135,79 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
144,50 TL
Kurumsal Fatura
146,95 TL
Kurumsal Fatura
147,61 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Postayla Gelen Deniz Kabuğu Behiç Ak / Günışığı Kitaplığı Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 12 x 18
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786054603947
  • Yazar: Behiç Ak
  • Pantomimci babasının ve avukat annesinin yoğun iş yaşamları Sude'nin ailesiyle paylaştığı saatleri iyice azaltmıştır. Arkadaşının önerisiyle bir tablet bilgisayar edinen Sude kısa bir su¨re içinde sanal dünyanın parçası olup çıkar. Sıkılmadan oyalanıyor üstelik her an ulaşılabiliyor diye onun yeni ilgisini önce olumlu bulan ailesi zamanla Sude'nin aşırı tutkusundan endişelenmeye başlar. Annesi kızını "kurtarma" operasyonuna girişir. Sude dijital labirentten kurtulabilecek midir?..

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu Behiç Ak

Çocuk kitapları zihinsel ve duygusal gelişim sürecinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu kitaplar çocukların yalnızca akademik gelişimlerini etkilemez. Aynı zamanda çocukların hayal güçlerine ve duygu dünyalarına da doğrudan katkı sağlar. Bundan dolayı çocuğunuza eğlenceli ve öğretici bir kitap almanız okuma alışkanlığının kazanılmasına da yardımcı olur. Postayla Gelen Deniz Kabuğu ana fikri, dil yapısı ve hikâyesi ile çocuklara okumayı sevdirecek eğlenceli bir eserdir.

  • Postayla Gelen Deniz Kabuğu kitabı usta yazar Behiç Ak tarafından kaleme alınmıştır.
  • Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu 8-12 yaş arasındaki çocuklara hitap etmektedir.
  • Behiç Ak Postayla Gelen Deniz Kabuğu 12 x 18 cm ebatlarındadır ve karton kapağa sahiptir.

Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kitabının Konusu ve Türü nedir?

Postayla Gelen Deniz Kabuğu Behiç Ak

Postayla Gelen Deniz Kabuğu konusu Sude adında küçük bir kızın hayatıdır. Ailesi çok yoğun çalışan Sude, anne ve babası ile istediği kadar vakit geçirememektedir. Babası bir pandomim sanatçısı annesi ise sabah akşam durmadan çalışan bir avukattır. Bu duruma çok üzülen Sude günlerini daha dolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmenin yollarını ararken bir arkadaşı ona tablet bilgisayarından bahseder. Postayla Gelen Deniz Kabuğu özet olarak ailesinin Sude’ye tablet almasıyla başlayan bir hikâyeyi konu alır. Sude’nin tüm hayatını bu tablet üzerinden şekillendirmesini anlatır. Gece gündüz tableti ile vakit geçirenkızını bu durumdan kurtarmak isteyen bir annenin çabalarını anlatan kitap roman/öykü kategorisinde yer alır.

Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kitabının Yazarı kimdir?

Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu kitabı Behiç Ak tarafından kaleme alınmıştır. 1956 yılında Samsun’da dünyaya gelmiş olan yazar iki üniversite mezunudur. İstanbul Yıldız Üniversitesi’nde ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Mimarlık bölümünden mezun olsa da karikatüre inanılmaz bir ilgi duyan yazar Cumhuriyet gazetesinde çizim yapmaya başlamıştır. Ayrıca oyun yazarlığına da ilgi duymaya başlamıştır. Behiç Ak’ı kariyerinin en üst noktasına getiren ve unutulmaz bir yazara çeviren kaleme aldığı çocuk kitaplarıdır. Küçük çocukların ilgisini çekmek ve okuma alışkanlıklarını geliştirmek için hazırladığı resimli kitaplar büyük beğeni toplamıştır. Behiç Ak tarafından kaleme alınan çocuk kitaplarından bazıları Postayla Gelen Deniz Kabuğu, Kedi Adası, Rüzgârın Üzerindeki Şehir, Tombiş Kitaplar Serisi ve Gülümseten Öyküler olarak sıralanabilir.

Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Behiç Ak tarafından edebiyata kazandırılan Günışığı Kitaplığı Postayla Gelen Deniz Kabuğu kitabı 8-12 yaş arasındaki çocukların seviyesine uygundur.Okumayı yeni öğrenen ve okuma alışkanlığı edinme aşamasında olan çocuklar için kaleme alınan bu eser oldukça eğlenceli ve akıcı bir dil yapısına sahiptir. Bu sayede çocuklar kitabı tek solukta ve keyifle okuyabilir.Okuyucuların Postayla Gelen Deniz Kabuğu yorum ve geri dönüşleri bu eserin çocukların hayatında önemli bir iz bıraktığını kanıtlamaktadır. Her kütüphanede mutlaka bulunması gereken eserler arasına girmeyi başarmıştır. Her yaştan insana keyif veren Postayla Gelen Deniz Kabuğu kitabını çocuğunuz ile birlikte okuyarak kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Postayla Gelen Deniz Kabuğu fiyatı da her bütçeye uygundur. Siz de çocuğunuzun okuma alışkanlığı, hayal gücü ve kelime dağarcığını geliştirmek için bu etkili eseri Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Kredi kartınızla güvenli online ödeme yapabilir ve hızlı teslimat ayrıcalıklarının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca isterseniz kargo sürecini takip edebilir ve kolay iade fırsatını da değerlendirebilirsiniz.