HAKAN PLASTİK 20'lik Pprc Boru (1mt)

106,34 TL

Ürün Bilgileri

HAKAN PLASTİK 20'lik Pprc Boru (1mt)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aksu Ticaret Satıcı Ünvanı: NAGİHAN AKSU İNŞAAT MALZEMELERİ NALBURİYE NAKLİYAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627051488300001 Vergi Kimlik Numarası: 6270514883
    Bu ürün Aksu Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PPR Boru ve Ek Parça En kaliteli hammadeden üretilen PPR boru ve ek parçaları geniş ürün gamı ile sıcak ve soğuk su tesisatında yıllarca sorunsuz kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tesisat Malzemeleri
Geri Bildirim Ver

Hakan Plastik 20'lik PPRC Boru (1m)

Tesisat işlerinde kullanılan Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC boru (1m), kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Hem sıcak hem de soğuk su akışını kontrol edebilmek için sıklıkla tercih edilir. İstediğiniz zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz işlevsel tasarım ve dayanıklı yapısı vardır. İdeal uzunluktaki bu ürün, beyaz renk kırmızı çizgili tasarıma sahiptir. 1 metre uzunluğuyla müşteriye kullanım rahatlığı sağlar. Bu kullanım rahatlığı sayesinde kurmak istediğiniz alana göre borularınızı ayarlayabilirsiniz. Pratik kullanıma sahip olmasıyla ayarladığınız boru sistemini ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz. Daire kesitli plastik olan bu boruyu fazla yer kaplamayan yapısıyla evinizin tesisatında kurmak istediğiniz mekana yerleştirebilirsiniz. Kaliteli olan bu ürün rahat kullanılabildiği için beğeni alır. Siz de pratikliğiyle dikkat çeken bu ürünü güven içinde kullanarak su akışınızı kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Şık tasarım
  • Modern görünüm

Kaliteli Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC Boru (1m) Özellikleri

Hakan Plasti̇k boru, 20’lik PPRC yapısına sahip olduğundan dolayı esnek tasarımı olan bir tesisat ürünüdür. Hem sıcak hem de soğuk su akışında rahat kullanımı vardır. Son derece kaliteli plastik tasarımı olan ürün, şık ve modern bir tesisat borusudur. Kolay ve pratik kurulum montajının olması sizi uğraştırmayarak memnun eder. Ürün, 1 metre boyuta ve 20’lik kalınlığının orta derecesine sahiptir. Ürünü kullananlar bu detayı beğendiklerini ifade ederler. Kullanışlı ve dayanıklı yapısının olması müşterilerin beğenisini almayı sağlar. Yüksek dayanım kapasitesi olan Hakan Plastik markalı bu tesisat borusu sayesinde kokusuz ve temiz bir su içebilirsiniz. Doğalgaz döşemesinde de kullanabilirsiniz. Güvenilir markanın işlevsel olan bu ürünü dört mevsim boyunca kullanım rahatlığı sağlar. Sizin de kaliteli bir tesisat borusuna ihtiyacınız varsa bu ürünü detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Beğenilen Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC Boru (1m) Fiyatı

Hakan Plastik markası ile dikkat çeken bu tesisat borusu, sıcak zamanlarda koku soğuk zamanlarda donmayan yapıya sahiptir. Bu yapısı sayesinde kullanım rahatlığı sağlar. Güvenilir markanın çok fonksiyonlu olan bu ürünü kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ayrıca içinin sudan dolayı yosun tutmaması uzun zamanlar boyunca ilk günkü temizlikte kullanım avantajı sağlar. 20’lik PPRC’de esnek tasarımı olması, rahat ve pratik döşeme avantajı sağlar. Ürün bu avantajı sayesinde sizi her anlamda memnun eder. 1 m uzunluğa sahip olan bu ürün hafif yapısıyla rahat kaldırılabilir. 20’lik kalınlıkta olmasıyla da kontrollü su tüketimini mümkün kılar. Her mevsim ve her koşulda kullanımına uygun olan bir tesisat borusudur. Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC boru (1m) fiyatı ürünün tüm bu avantajlı özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Kullanışlı Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC Boru (1m) Yorumları

Döşemek istediğiniz yerde 1 metrelik alan kaplayan bu işlevsel ürün; pratik, esnek bir tasarımdır. Kaliteli sert plastik yapıda olan bu ürün dayanıklı yapısıyla beğeni toplar. Genellikle tesisat yenileme ve bina içinde kullanılan bu tesisat borusu kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Eski yapılı binalarda ısıtma sistem döşemesinde rahatlık sağladığından dolaylı sıklıkla tercih edilir. Modern tasarıma sahip olması sayesinde döşenen alanda estetik bir görünüm sağlar. Kolay bir şekilde montajı yapılan 20’lik PPRC boru fazla yer kaplamayarak çevresinde rahat çalışma olanağı tanır. Hakan Plastik markalı bu plastik boru, yüksek performansta su akışı kapasitesi sergiler. Kaliteli ve dayanıklı olan Hakan Plasti̇k 20'lik PPRC boru (1m) yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla bakabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek siz de satın alabilirsiniz.