Hakel 50*50cm 4mm Şeffaf Polikarbon Levha Sera Pergole Sundurma Çatı Kaplama

270,23 TL

Ürün Bilgileri

Hakel 50*50cm 4mm Şeffaf Polikarbon Levha Sera Pergole Sundurma Çatı Kaplama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAKEL REKLAM AMBALAJ Satıcı Ünvanı: HAKEL REKLAM AMBALAJ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455035842800015 Vergi Kimlik Numarası: 4550358428
    Bu ürün HAKEL REKLAM AMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UV filtreli ürünümüz 4mm kalınlığında ve Şeffaf renktir. Diğer renk ve ölçü seçenekleri için mağazamızı ziyaret ediniz. Günışığından en iyi şekilde yararlanmayı gerektiren mekanlarda en ideal çözümü sağladığı gibi reçinesinin özelliğinden ötürü darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Cam ve akrilik gibi kaplama malzemelerine göre çok hafiftir. Soğuk bükülebilme özelliğinden ötürü mimaride dizayn kolaylığı sağlar. Ultraviole filtrasyonu ve yüzeyde su tutma gibi koruma sistemleri sayesinde uzun ömürlü olup, mükemmel ışık geçirme özelliğine sahiptir. Polikarbon, tüm alanlarda laboratuvarlarda olduğu kadar ev eşyalarında da yaygın kullanılır. İnşaat malzemesi olarak neredeyse binalarda kırılmayan veya ışığı yansıtan pencereler gibi yerlerde koruma amaçlı parçaların yapımında çok büyük rol oynamaktadır. Polikarbonat ve polikarbon malzemelerinden yapılan diğer ürünler arasında gözlük ve güneş gözlüğü camları, Cdler, far camları sayılabilir. *Mükemmel ısı izolasyonu sağlar*Sıcak veya soğuk bükümü kolaydır, kolaylıkla şekil verebilir.*Kırılmaya karşı dirençlidir. (Camdan 200 kat, akrilik levhadan 6 kat daha fazla dirençlidir.)*Tabiat şartlarına karşı mukavemetlidir.*Ateşe dayanıklıdır.*Yüzeyde su tutma özelliği vardır. Başlıca kullanıldığı yerler
  • *Çatı ışıklıkları*Kış bahçeleri*Giriş saçakları*Teras ve verandalarSeralar*Binalar arası geçiş tünelleriYüzme Havuzları*Merdiven ve balkon korkuluklarıStadyumlar*Otopark, otobüs duraklarıReklam panoları*Bankalar ve ofis, bina giriş-çıkışları*Fabrika aydınlıkları*Yaya üstgeçitleri Hangi kalınlıkta malzeme seçmelisiniz?Ürünümüzde 4,6,8 ve 10mm kalınlık seçenekleri mevcuttur. Çok yağış alan sert iklim koşullarında 10mm kalınlıkta ürünümüzü tavsiye etmekteyiz. Büyük alanları kaplamak için de minimum 8 veya 10mm kalınlıkta ürün tercih edilmelidir.Çok yağış almayan rüzgar, fırtına gibi doğa olaylarının az olduğu yerlerde küçük alanlar için 4mm ve 6mm kalınlıkta ürünlerimiz tercih edilebilir. Farklı ölçüler için diğer ilanlarımızı inceleyebilir veya bize sorabilirsiniz. Değerli müşterilerimiz, lütfen ürünlerinizi kontrol ederek teslim alınız. Ürünlerde hasar bulunuyorsa tutanak tutturarak, ıade ediniz.. "Siparişlerinize ait faturanız, ürünün size teslimine kadar, sistemde kayıtlı adresinize elektronik ortamda gönderilecektir."
Geri Bildirim Ver