HAN DEKOR Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü

Ürün Bilgileri

HAN DEKOR Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 48 cm boyutunda ahşap çıta üzerine ekru renkte makrome ip kullanarak hazırlanmıştır. Ürünün ortalama uzunluğu 65 cm dir Görselde ışıktan dolayı renkte ton farklılıkları olabilir. Ürünümüz tamamen el emeği ile hazırlanmıştır. İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver

Han Dekor Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü

Duvar süsü, çeşitli ev eşyaları arasında fazla tercih edilen aksesuarlardan biridir. Evlerin dekorasyonunun sağlanmasında etkin bir role sahiptir. Han Dekor han makrome dekoratif duvar süsü HAN00030, eşsiz tasarımı ile ev dekorasyonu için kusursuz bir hizmet sunar. Ürün, Han Dekor kalitesi ile müşterilerin beğenisine sunulur. Ahşap çıta üzerine makrome ip kullanılarak dizayn edilen tasarımı dikkatleri üzerinde toplar. Duvarın güzelleşmesi için uygun ebatlara sahip yapısı ile beğeni toplar. Ürünün imal aşamasında kullanılan malzemelerin birinci sınıf kalitede olmasına dikkat edilir. Ekru renge sahip tasarımıyla estetik ve göz alıcı görünüm sunar. Ürün, tamamen el emeğiyle hazırlanır. Bu sayede tasarımındaki tüm parçalar detaylı bir işçilikle imal edilir. Bu tasarım ile evlerinize şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

  • Ahşap çıta
  • Makrome iplik
  • El emeği

Han Dekor Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü Özellikleri

Han Dekor Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü Özellikleri

Evleri güzelleştiren duvar aksesuarları, son derece önemli bir yere sahiptir. Duvar süsü, estetik görünüme sahip tasarımıyla ev dekorasyonun sağlanmasına yardımcı olur. Han Dekor han makrome dekoratif duvar süsü, kusursuz özellikleri ile evlere göz alıcı bir görünüm kazandırılmasına katkı sağlar. Ürün, kaliteli ekru renkte makrome iplik tasarımı ile dikkat çeker. Model, ahşap çıta üzerine ekru renkli makrome ip kullanılarak el emeği ile imal edilir. Ürünün boyutu 48 cm şeklindedir. Ortalama uzunluğu da yaklaşık olarak 65 cm olarak ifade edilir. Kaliteli malzeme içeriği sayesinde oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda aşınma ya da solma gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez. Göz alıcı ekru renk tasarımı sayesinde evlere estetik bir görünüm kazandırır. Beğeni kazanan bu tasarımla evlerinizde benzersiz bir deneyim imkanı elde edebilirsiniz.

Şık Han Dekor Han Makrome Duvar Süsü Avantajları

Şık Han Dekor Han Makrome Duvar Süsü Avantajları

Duvarlar, evlerde fazla dikkat çeken bölümler olduğundan dekorasyonunun iyi yapılması son derece önemlidir. Duvar dekorasyonlarında süs kullanımının pek çok önemli avantajı beraberinde getirdiği görülür. Markanın makrome duvar dekoru özel tasarımı ile müşterilere birçok önemli avantaj sunar. Ergonomik boyutlara sahip tasarımı ile duvarları tamamen kapatmaz. Ürünün üzerindeki ekru renk birinci sınıf kalitede boya malzemeleri kullanılarak elde edilir. Model, makrome iplik ile ekru rengi bir araya getirerek mükemmel bir görünüm oluşturur. Özel davet ve buluşmalarda rahatlıkla kullanılabilir. Bulunduğu ortama canlılık ve doğallık katar. Dayanıklı ve kaliteli malzeme içeriğine sahip tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda eskime ya da solma gibi istenmeyen durumlar oluşmaz. Han Dekor han makrome dekoratif duvar süsü yorumları ile model hakkında kapsamlı biçimde bilgi alabilirsiniz.

Han Dekor Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü Fiyatları

Han Dekor Han Makrome Dekoratif Duvar Süsü Fiyatları

Han Dekor han makrome dekoratif duvar süsü fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, Han Dekor kalitesiyle müşterilerle buluşturulur. Göz alıcı ve estetik tasarımı ile kusursuz ev dekorasyonlarının sağlanmasına katkı sağlar. Ürünün imal aşamalarında kullanılacak malzemeler özenle seçilir. İçeriğinde insan sağlığına zarar verecek malzemeler bulunmaz. Sağlam ve kaliteli yapısı uzun ömürlü bir kullanımı beraberinde getirir. Özel davet gibi aktivitelerde göz alıcı görünümüyle tüm dikkatleri üzerinde toplar. Tüm tasarım aşamalarında usta bir işçilik söz konusudur. Ergonomik tasarımı sayesinde duvarları tamamen kaplamaz. Zarif ve şık görünümü ile kusursuz bir duvar dekorasyonunun oluşmasına yardımcı olur. Evlerde isteğe bağlı olarak her alanda rahatlıkla kullanımı mümkündür. Bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyat alternatifleri ile son derece kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.