HASAĞAÇ Kampanya Ürünü %100 Gürgen Ağacı Koyu Ceviz Rengi Ahşaplı Turkuaz Piyano Taburesi

3.500 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

HASAĞAÇ Kampanya Ürünü %100 Gürgen Ağacı Koyu Ceviz Rengi Ahşaplı Turkuaz Piyano Taburesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASAĞAÇ Satıcı Ünvanı: HASAĞAÇ MOBİLYA DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458167208000001 Vergi Kimlik Numarası: 4581672080
    Bu ürün HASAĞAÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizdeki sanatın ve doğanın birleşim noktası: Hasağaç ve Piyano Taburesi. Bu zarif tabure, tasarımında kullanılan özel hasağaç malzemesi sayesinde zarafeti ve sağlamlığı bir araya getiriyor. Doğanın sıcaklığını yaşam alanınıza taşıyan hasağaç, estetik zevkinizi ve çevresel duyarlılığınızı birleştiriyor. Özellikler: Kumaş Rengi : Turkuaz Doğal Zarafet:Hasağaç, her bir tabureye doğanın eşsiz dokusunu ve renk tonlarını getiriyor. Her bir parça, özenle seçilmiş malzeme ile el işçiliğiyle üretiliyor.
  • Rahatlık ve Dayanıklılık:Piyano çalarken veya sadece dinlenirken maksimum konfor sağlamak için ergonomik bir tasarıma sahip. Sağlam yapısı, uzun ömürlü kullanım için dayanıklılığı garanti eder.
  • Çok Yönlülük:Sadece piyano çalarken değil, aynı zamanda oturma odası, yatak odası veya çalışma odası gibi farklı mekanlarda şıklık ve kullanışlılık sunar.
  • Bu tabure, müzikle iç içe geçmiş bir yaşam tarzını ve doğanın güzelliklerini takdir edenler için ideal bir tercihtir. Hasağaç ve Piyano Taburesi ile evinizdeki atmosferi zenginleştirin ve güzellikle dolu anlarınızı daha da özel kılın.
Geri Bildirim Ver