Hatice Teyze Kakao Yağı 240 ml

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hatice Teyze Kakao Yağı 240 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatice Teyze Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: BERRİN IŞIL TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1185250242000011 Vergi Kimlik Numarası: 8180057135
    Bu ürün Hatice Teyze Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Theobroma yağı olarak ta bilinen kakao yağı, günümüzde çikolata, bisküvi ve pastacılık sektöründe kullanıldığı gibi, kozmetik ve ilaç sektöründe de sıkça kullanılmaktadır. Kakao yağı kakao çekirdeğinden çekilmiş hafif sarımsı, çikolatamsı kokusu olan bitkisel bir yağdır. Kakao çekirdeği, Orta ve Güney Amerika kıtasında bol miktarda bulunmakla beraber, bölge halkı tarafından yüzyıllardır doğal nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Kakao yağının ana aktif asitleri stearik, oleik ve palmitik asitlerdir. Kakao yağında yaklaşık olarak eşit miktarlarda bulunurlar. Kakao yağı içerdiği A, B1, B2, B3, C VE E vitaminleri sayesinde güçlü bir nemlendirici ve onarıcıdır. Kakao yağı aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Cildi dış ajanlardan koruyan bir bariyer oluşturur. Dolayısıyla cildi tahriş edebilecek ve cilde zarar verebilecek dış etkilerden korur. Kakao yağının mükemmel bir nemlendirici olmasının yanında içeriğinde yer alan doğal antioksidanlar sayesinde çatlamış ciltlerde güvenle kullanılabilir. Kakao yağı kolayca deri tarafından emilir ve saatlerce deride kalır. Kakao yağı yapılan araştırmalarda yaşlanmanın belirtilerini azalttığı, bununla beraber hassas ciltleri yatıştırmaya yardımcı olduğu görülmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Yoğun Bronzluk
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver