Hayrat Neşriyat Lila Orta Boy Karton Kutulu Kur'an Kalemi Kur'an Okuyan Kalem

1.460 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayrat Neşriyat Lila Orta Boy Karton Kutulu Kur'an Kalemi Kur'an Okuyan Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUSTO KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: İBRAHİM SUNGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7830105363
    Bu ürün KUSTO KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayrat kur'an kalemi - Kur'an okuyan kalem - Kalem kur'an Teknik bilgiler Hattat:Ahmed husrev altınbaşak Stok kodu:01 15 03 30 Kısa kodu:Kk0011 Barkod: 9786051933627 Kağıt cinsi:Mamüller Koli adedi:10 Ağırlık:1,447 kg. En / boy:16 x 24 1- Tüm setlerimiz mıknatıslı kutu ve karton kutu olarak ayrılır. 2- Tüm setlerimiz orta boy ve rahle boy olarak ayrılır. 3- Tüm setlerimiz lila ve yeşil renk olarak ayrılır. Kur'an kalemi set içeriği 1- Elektronik kalem 2- Kur'an-I kerim 3- Elifba 4- Cevşenü'l-Kebir kitabı 5- Kolay kullanım kartı 6- Namaz kartelası 7- Karton kutu 8- Usb kablo 9- Şarj cihazı 10- Kulaklık 11- Kullanım kılavuzu 12- Hızlı kullanım rehberi Kur'an kalemi tanıyalım Elektronik kalem 1- Ince, hafif, kolay taşınabilir, zarif bir tasarıma sahiptir. 2- Hızlı bir şekilde algılayarak okumaya başlar. 3- Kaliteli, düzgün ve yüksek bir ses çıkışı vardır. 4- Hoparlör veya kulaklık ile dinleme yapılabilir. 5- Kolay anlaşılır ve kolay kullanılabilir şekilde üretilmiştir. 6- Bilgisayara bağlayabilir ve bu şekilde de dosyalarınızı yönetebilirsiniz. 7- Çok kolay bir şekilde ve kaliteli ses kaydı yapabilmektedir. 8- Yan tarafında takılı 8 gb hafıza kartı vardır. 9- Okuma hızını yavaşlatıp hızlandırabilirsiniz. 10-Kelime kelime okutabilirsiniz. 11-Durdur/başlat yapabilirsiniz. (yeni) Kur'ân-I kerim 1-Milyonların okuduğu, okuması en kolay, ahmed husrev hattı kur'ân-I kerîm. (çinde değil türkiye'de kendi matbalarımızda basılmıştır, türk hattıdır.) 2-Orta boy, 3-Tevâfuklu, 4-Renkli, 5-Diyanet işleri başkanlığından mühürlü, 6-El-Ezher üniversitesinden mühürlü, 7-Lila renk.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hayrat Neşriyat
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver