Hayykitap Yapay Zeka Hırsızları / Başak Tecer / Hayykitap / 9786256329058

Ürün Bilgileri

Hayykitap Yapay Zeka Hırsızları / Başak Tecer / Hayykitap / 9786256329058

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ray Kuzweil: “21. yüzyılda yaşayacağımız şey yüz yıllık bir teknolojik ilerleme olmayacak, (…) 20. yüzyılda kaydedilenin bin katı bir ilerlemeye tanık olacağız.” Hayatımızın giderek daha fazla kısmını etkin bir şekilde yöneten akıllı tekno-sosyal sistemlere doğru koşuyoruz. Bu sistemleri ellerinde tutanlar en gizli, hatta bizim bile bilmediğimiz arzularımızı, korkularımızı, zaaflarımızı, ihtiyaçlarımızı biliyorlar ve bunları sonuna kadar kullanıyorlar. Var olmayı sahip olmakla tanımladığımızın, kabul edilme ve beğenilme ihtiyacımızın farkındalar. Her hareketimiz, her tıklamamız bizi biraz daha şeffaf hale getiriyor. Dijital platformlar bu bilgileri kullanarak evde, işte ya da sokakta ne yapacağımızı, ne satın alacağımızı, hatta ne düşüneceğimizi belirliyorlar. Bizi eşyalaştıran, mahremiyetimizi, özgürlüğümüzü ve özgünlüğümüzü bir ‘unsur’a, dijital veriye dönüştürüp bizi manipüle etmek için kullanan bir sistemin nesneleriyiz. Bu sistem sinsice hayatlarımızı çalıyor. Yapay zekâ 2030’a kadar dünyayı tarihte emsali görülmemiş bir biçimde baştan sona değiştirecek ve biz bu değişimi tam da göbeğinden yaşayıp göreceğiz. Bu kitap, dünyayı dönüştürecek gelişmeler son sürat ivmelenirken bunun derin sonuçlarını değerlendirebilmenizi ve önlem almanızı sağlamayı amaçlıyor. Unutma, çalınan senin hayatın!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Başak Tecer
  • Basım Yılı 2024
Geri Bildirim Ver