Hector Profesyonel 3500 Turbo Fön Makinesi 2400 Watt Siyah

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
779,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hector Profesyonel 3500 Turbo Fön Makinesi 2400 Watt Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAM SHOP Satıcı Ünvanı: MARKAM SHOP KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997129239600001 Vergi Kimlik Numarası: 9971292396
    Bu ürün MARKAM SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HECTOR PROFESYONEL 3500 TURBO FÖN MAKİNESİ 2400 WATT *Profesyonel AC Motor *Çıkarılabilir fan *Seramik Termal Izgara *3 farklı hava ısı kademesi *2 farklı hava debisi TEKNİK ÖZELLİKLER *2400 watta kadar ulaşan güç *642 gr. ağırlık *Gerilim : 220-240 V-AC *Frekans : 50- 60 Hz *3 metre kablo kordon boyu *Rezistansı,Emniyet Termikli *Hava çıkış debisi : 100 m3/h *Hava çıkış hızı : 90 km/h *Koruma sınıfı : IP20 *INOX hava emiş filtresi : 1200 Micron

Ürün Özellikleri

  • Güç 2400 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Tip Profesyonel
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Motor Tipi DC
  • Difüzör Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Hector 3500trnc Turbo 2400 W Siyah Profesyonel Saç Kurutma Makinesi

Kişisel bakım ve saç bakım ürünleri içerisinde elektronik cihazlardan sıklıkla faydalanılır. Teknolojinin gelişmesi ile kişisel bakım ürünlerinde de daha profesyonel seçenekler kişilerin kullanımına sunulur. Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi yüksek performanslı ve profesyonel hizmet veren bir üründür. Kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olduğu için evde kişisel kullanıma uygundur. Her kesimden kullanıcıya hitap eden bu ürün şık tasarımı ve çarpıcı rengi ile beğeni kazanır. Yüksek hızlı motoru ile saçları kolay ve zahmetsiz bir şekilde kurutur. Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi incelendiğinde temel olarak şu özellikler dikkat çeker:

  • 3 kademeli ısı derecelendirme sistemi
  • 642 gr. ile ultra hafif ürün ağırlığı
  • Seramik termal ızgara

Hector 3500 Turbo Saç Kurutma Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Hector 3500 Turbo Saç Kurutma Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi kullanıcıların beklentilerini karşılamaya yönelik tasarlanmış bir üründür. Ürün incelendiğinde öncelikle şık tasarımı ile dikkat çeker. Canlı turuncu rengi, farklılığı ve şıklığı bir arada sunar. Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesinin bir diğer özelliği ise üç farklı hava ısı kademesine sahip olmasıdır. Böylece ısı, yüksekten düşüğe, istenilen şekilde ayarlanabilir. Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi 2400 watt güç ile çalışır. Böylelikle saç kurutma işlemini oldukça kısa sürede gerçekleştirebilir. Saçta hasara sebebiyet vermemesi için özel olarak dizayn edilmiş bir uç kısma sahiptir. Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi 3 metrelik kablo boyu ile kullanıcılarına hareket özgürlüğü ve kullanım kolaylığı sağlar.

Hector 3500 Saç Kurutma Makinesi Kurutma Gücü İyi midir?

Hector 3500 Saç Kurutma Makinesi Kurutma Gücü İyi midir?

Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi oldukça güçlü bir üründür. Bu haliyle profesyonel saç kurutma makinesi kategorisinde yer alır. Kuaför salonlarında kullanılabilmesinin yanında evde kullanıma da uygun bir yapıya sahiptir. 2400 watt’a erişen gücü ile çok kısa sürede saç kurutma imkânı sunar. Ürün sahip olduğu Johnson motor sayesinde uygun sıcaklıkta hava üfleyerek saç şekillendirme işlemlerinde kolaylık sağlar. Ürün 2400 w gibi yüksek bir güce sahip olduğu için kullanıcılara daha düşük ısılarda bile hızlı ve etkili sonuç alma imkânı tanır. Bunun yanı sıra cihaz, fön gibi saç şekillendirme işlemlerinde ihtiyaç duyulan yüksek ısılara da ulaşabilmektedir. Hafif olması sebebiyle uzun sürebilecek işlemler için uygundur. Uzun kablo boyu hareket alanını artırır. Bu özellikleri ile profesyoneller tarafından kullanılmaya da uygundur.

Hector Profesyonel Saç Kurutma Makinesi Emniyetli midir?

Saç kurutma makineleri kullanım şekilleri itibariyle yüksek ısılara erişebilen cihazlardır. Bu sebeple kullanıcıların en çok önem verdiği konulardan biri güvenlik olmaktadır. Bazı saç kurutma makineleri emniyet sistemlerine sahip olmamaları sebebiyle beklenmeyen kazalara sebebiyet verebilir. Hector 3500trnc profesyonel turuncu saç kurutma makinesi ise emniyet termikli rezistansı sayesinde herhangi bir kaza yaşanma ihtimalini en aza indirir. Böylece güvenli bir kullanım sağlar. Ürün ne kadar yüksek ısılara çıksa da kullanıcının hasar almasını önleyecek yüksek güvenlik sistemlerine sahiptir. Bu cihazı satın almadan önce Hector 3500 turbo 2400 w profesyonel turuncu saç kurutma makinesi yorum kısmı incelenerek cihaz hakkında detaylı bilgilere erişilebilir. Sonrasında güvenilir alışverişin adresi Trendyol üzerinden birkaç basit işlemle kolaylıkla satın alınabilir. Siparişiniz adresinize hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim edilir.