8
Rozet kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Hediye Panayırı Kitap Kurdu Rozeti 20 Adet

197,90 TL

Ürün Bilgileri

Hediye Panayırı Kitap Kurdu Rozeti 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediye Panayırı Satıcı Ünvanı: ABDÜLMECİT BEYAZYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670194825
    Bu ürün Hediye Panayırı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğrenci motivasyon rozetleri serisi Kitap kurdu yaka rozeti Öğrencilerimizin okuldaki başarı ve derslere ilgilerini artırmak için birçok yola başvururuz, bunlardan bir tanesi de onlara küçük fakat motivasyonlarını artırıcı anlamlı hediyeler vermektir. Bu motivasyon yaka rozeti de sizin ve öğrencileriniz arasında yıkılması güç köprüler kuracak, öğrencileriniz dersinize katılabilmek ve kendilerini göstermek için adeta yarışacaklardır. Paket içerisinde 20 adet rozet yer almaktadır. Ürün özellikleri: 44 mm çapında metal iğneli rozet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Hediye Panayırı Hp-ktpkrdrzt03 20 Adet Kitap Kurdu Rozeti

İlkokul öğrencilerinin motivasyonunu artırmaya yardımcı olan aksesuarlar, şık görünümleriyle çocukları mutlu eder. Özellikle okuma yazmayı öğrenme ve kitap okuma gibi başarıları ödüllendirmek için kullanılan bu ürünler, eğlenceli görünümlere sahiptir. Hediye Panayırı kitap kurdu rozeti, bu aksesuarlardan biridir. Çoğunlukla öğretmenler tarafından öğrencilerine hediye edilen ürün, yaka bölgesine takılarak kullanılır. Üzerinde çeşitli motivasyon notlarının yazılı olması ise çocukların derslere karşı daha hevesli davranmalarına yardımcı olur. Fazla sayıda kitap okuyan çocuklar için anlamlı bir hediye seçeneği olarak değerlendirilebilir. Metal yapıda tasarlanan bu rozet, renkli görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Siz de bu ürünü hem değerli bir hatıra hem de başarı ödülü olarak vermek üzere tercih edebilir, küçüklerin kendilerini mutlu hissetmesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Materyal: Metal
  • Çap: 44 mm
  • Ürün Sayısı: 20 adet

Hediye Panayırı 20 Adet Kitap Kurdu Rozetinin Özellikleri

Hediye Panayırı 20 Adet Kitap Kurdu Rozetinin Özellikleri

Öğrencilerin okul başarılarını olumlu yönde etkilemeye yardımcı olan kitap kurdu rozeti, anlamlı bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkar. Üzerinde “kitap kurdu" yazan ürün, okuma konusunda başarı gösteren öğrencilere kendilerini iyi hissettir. Birden fazla parça içeren bu sette toplam 20 adet rozet yer alır. Birbiriyle aynı desenlerde hazırlanan parçalar, renkli görünümleriyle dikkat çeker. Gözlüklü kurt, kitap ve yıldız desenleriyle süslendiğinden son derece eğlenceli bir tarza sahiptir. Mor renkli bu ürünü sevimli görünümü sayesinde minikleri heyecanlandırmayı başarır. Kaliteli yapısıyla dikkat çeken Hediye Panayırı 20 adet kitap kurdu rozeti, metal malzeme kullanılarak üretilir. Yıpranmaya ve bozulmaya karşı dayanıklı olduğundan uzun süre boyunca kullanılabilir. İğneli aparatıyla farklı yüzeylere sabitlenerek takılabilen ürün, çocukların beklentilerini fazlasıyla karşılar.

Hediye Panayırı 20 Adet Kitap Kurdu Rozetinin Ebatları Nasıldır?

Hediye Panayırı 20 adet kitap kurdu rozeti, ideal ebatlarıyla kullanıcılardan tam not alır. Ürün yuvarlak bir şekle sahip olduğu için kolay bir şekilde kumaş malzemelere sabitlenir. Ayrıca 44 mm çap ölçüsünde tasarlanması, kullanışlı bir deneyim sunar. Düzgün şekliyle her kıyafete kolayca uyum sağlayan ürün, hafifliği sayesinde herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmadığı için çocukların keyifle kullanması için elverişlidir. Ürünün arkasında yer alan sabitleme mekanizması, güvenlik açısından son derece faydalıdır. Sağlam bir biçimde kilitlenen, iğne açılmadan formunu korur. Ayrıca metal malzeme yapısı da ürüne dayanıklılık kazandıran özelliklerden biri olarak ön plana çıkar. Kırılmaya ve yıpranmaya karşı sağlam duruş sergileyen materyal, rozetin kullanım ömrünün uzun olmasına katkı sağlar.

Hediye Panayırı 20 Adet Kitap Kurdu Rozeti Ne İçin Kullanılır?

Takım olarak satışa sunulan 20 adet kitap kurdu rozeti, özellikle ilkokul çağındaki öğrencilerin motivasyonunu artırmak için kullanılır. Öğrencilerini kitap okuma konusunda heveslendirmeye çalışan eğitimciler, miniklere bu küçük hediyeler ile başarılarını kanıtladıklarını anlatmaya çalışır. Çocuklar, bu rozetleri kazanmak için birbirleriyle yarışarak kitap okumaya karşı daha istekli bir hâle gelir. Bu sayede başarılarını hem çevrelerine hem de ailelerine kanıtlayarak övgü alabilirler. Birbirinden hoş desenlerle süslenen rozetler, şık tasarımları sayesinde aksesuar amaçlı da kullanılabilir. Çanta, kalem kutusu, forma ve hırka gibi eşyaların üzerine takılarak eğlenceli bir görünüm sunar. Dilerseniz Hediye Panayırı 20 adet kitap kurdu rozeti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu rozetlere sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.