10
Kadeh kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti - Viski Bardağı - 12 Adet Viski Taşı Ve Kesesi - Bardak Set

Ürün Bilgileri

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti - Viski Bardağı - 12 Adet Viski Taşı Ve Kesesi - Bardak Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HediyeSepeti Satıcı Ünvanı: DSG HEDİYELİK YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313142165900001 Vergi Kimlik Numarası: 3131421659
    Bu ürün HediyeSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler: Viski setinde içerisinde 2 adet özel vintage viski bardağı, 12'li doğal viski taşı gönderilmektedir.
  • 12 adet 2 cm x 2 cm ölçülerinde doğal viski taşı
  • özel ambalajı ve kesesi ile birlikte gönderilmektedir.
  • Viski kadehi 210 cc hacmindedir.
  • Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.
  • Viski setinde içerisinde 2 adet özel vintage viski bardağı, 12'li doğal viski taşı gönderilmektedir.
  • 12 adet 2 cm x 2 cm ölçülerinde doğal viski taşı
  • özel ambalajı ve kesesi ile birlikte gönderilmektedir.
  • Viski kadehi 210 cc hacmindedir.
  • Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 200-399 ml
Geri Bildirim Ver

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti - Viski Bardağı - Hediyelik İki Kişilik Whisky Bardakları Taşı Kesesi

Şık detaylarla süslenen iki kişilik viski bardağı, hoş görünümüyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ayrıca hediyelik olarak da tercih edilen set, viskinin yanı sıra çeşitli içeceklerin de koyulabileceği çok yönlü bir dizayna sahiptir. Viski içme ve koklama deneyimini geliştirmek üzere özel olarak tasarlanan set hem tasarımı hem de işlevselliğiyle dikkatleri üzerinde toplar. Hediyesepeti Glasgow 2'li viski kadeh seti - viski bardağı - hediyelik iki kişilik whisky bardakları taşı kesesi tek seferde bütün bir takımı elde edebileceğiniz, şık ayrıntılarla süslenmiş, hoş bir parça olma özelliği gösterir. Ayrıca geniş ve sağlam tasarımı sayesinde kullanımı da oldukça rahattır. Viski bardağı ihtiyacınız varsa bu seti inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Siz de bu modele sahip olabilirsiniz.

  • Sağlam ve dayanıklı yapı
  • Şık bir hediyelik
  • Özenli ve detaycı işçilik

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti Yorumları

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti Yorumları

Basit bir tasarımı yeniden tanımlayan viski seti, hoş detaylarıyla dikkatleri üzerinde toplar. Dikine çizgili olacak şekilde tasarlanan bardaklarıyla hoş bir görünüm kazanır. Zarif detaylara sahip olmasından dolayı içecek tüketmenin yanı sıra vitrinlerde de sergilenebilen bardak seti, farklı kullanım amaçlarına adapte olmayı başarır. Kalın bir tabana sahip olmasıyla estetik açıdan etkileyici bir görünüm kazanmasının yanı sıra aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıya bürünür. Estetik detayları sayesinde Hediyesepeti Glasgow 2'li viski kadeh seti - viski bardağı - hediyelik iki kişilik whisky bardakları taşı kesesi yorumları ve değerlendirmelerinden de yüksek puanlar alarak müşteri memnuniyetini kazanır. Hem kaliteli hem de kullanışlı olan bu ürün setine siz de kolayca sahip olabilirsiniz. İki kişilik şık bir bardak setine ihtiyacınız varsa ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Avantajlarıyla Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Bardak Seti

Avantajlarıyla Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Bardak Seti

Viski kadeh seti şık tasarımının yanı sıra yapı kalitesiyle de kullanan kişilere pek çok farklı avantaj sağlar. Kalın ve kaliteli bir camdan üretildiği için dayanıklı ve kullanışlıdır. Aynı zamanda viski taşıyla beraber set halinde satışa sunulduğu için içeceğin keyfinin daha iyi bir şekilde çıkarılmasına yardımcı olur. Malzeme kalitesi yüksek seviyede olan taşları sayesinde viskinizi soğuk bir şekilde tüketmenize imkan tanır. Ayrıca taşlar, viski haricinde başka içeceklerin de soğutulması için kullanılabilir. Viski setleri içerisinde 12 tane taş olduğu için de aynı anda birden fazla kişinin içeceğinde kullanılabilir. Doğal bir görünüme sahip olmasıyla beraber işlevselliğiyle de öne çıkan takım, her türlü ihtiyaca yanıt vermeyi başarır. Avantajlı bir bardak takımı edinmek istiyorsanız seti inceleyebilir, hem şık hem de işlevsel bir sete anında sahip olabilirsiniz.

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Bardağı Fiyatı

Hediyesepeti Glasgow 2'li Viski Bardağı Fiyatı

Şık detaylarının yanı sıra Hediyesepeti Glasgow 2'li viski kadeh seti - viski bardağı - hediyelik iki kişilik whisky bardakları taşı kesesi fiyatı ile de öne çıkar. Kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerin ulaştıran set, geniş bir kitle tarafından tercih edilir. 210 cc hacminde olan bardakları ve 2x2 cm ölçülerindeki doğal viski taşlarıyla beraber oldukça rahat bir kullanım sağlar. Böylece Hediyesepeti Glasgow 2'li viski kadeh seti - viski bardağı - hediyelik iki kişilik whisky bardakları taşı kesesi kullananlar tarafından beğeniyle karşılanır. İster sevdiklerinize hediye ister kendi evinizde misafirlerinize sunum malzemesi olarak Trendyol’dan satın alabileceğiniz bu setle mutfak takımlarınıza farklı bir hava kazandırabilirsiniz. 12 adet viski taşıyla beraber 2 adet vintage bardağıyla işlevsellik kazanan takım, satın alan kişilerin günlük hayatına pratiklik kazandırmayı başarır.