Helena Wood Art Ahşap Oval Okey Takımı Geyik Motifli

3.720 TL

Ürün Bilgileri

Helena Wood Art Ahşap Oval Okey Takımı Geyik Motifli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEDEF DÜNYASI Satıcı Ünvanı: ANTAKYA TUANA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070033523400001 Vergi Kimlik Numarası: 0700335234
    Bu ürün SEDEF DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? Dikkat ? Bu ürün el yapımı olup hiçbir kompozit malzeme kullanılmamıştır. Ürünlerimiz gerçek ahşap ve doğal ahşap kısımlardan oluşmaktadır.Lütfen ürünlerimizi baskılı ürünlerle kıyaslamayınız. El Oyması Ahşap Oval Istakalar
  • ? Malzeme : Masif ahşap ıstakalar + melamin okey taşı.? Paket İçeriği : Kadife kese içinde 4 ıstaka + kadife kese içinde 106 taş + 1 Zar. Set deri çanta içinde gelir.? Boyutlar : Istakalar: 43x6x7,5cm (16,9 inç). Ağırlık: 5kg. Döşeme boyutu: 3,5 x 2,5 cm (1,3 x 1 inç)? Daha fazla seçenek için lütfen bizimle iletişime geçin ve bizi incelemeyi unutmayın. Teşekkürler :) * Teslimatla ilgili önemli not: Lütfen siparişinizi teslim almadan önce kontrol ediniz. Ürünlerin bozulmadan paketlenmesine çok dikkat ediyoruz ve müşterilerimizi memnun ediyoruz. Dış kutuda veya pakette bir hasar olduğunu fark ederseniz, lütfen hasarın fotoğrafını çekin. Kuryeyi bilgilendirin ve hasar notu almasını sağlayın. Herhangi bir sorun için bizimle iletişime geçebilirsiniz ve müşterilerimize ürünlerimizle ilgili karşılaştıkları herhangi bir sorunda her zaman yardımcı oluruz. * Hakkımızda : Helena Wood Art sadece oymalı ahşap ürünleri satan bir marka değildir. Ahşabı sanata dönüştürme tutkumuzun adıdır. Eşsiz yüksek kaliteli ürünler yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.
Geri Bildirim Ver