5
Melodika kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Helvacıoğlu Melodika 32 Tuşlu Bez Çantalı Mavi - Kırmızı- Pembe-siyah

321 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Helvacıoğlu Melodika 32 Tuşlu Bez Çantalı Mavi - Kırmızı- Pembe-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Helvacıoğlu 32 tuşlu melodika pembetuşlu ve bunun yanı sıra üflemeli bir enstrüman olan melodika.
  • Sahip olduğu 32 tuş sayesinde belirli notaları görebilir ve bu sayede oldukça kolay bir kullanım şansına sahip olursunuz.Flüte benzer ancak tek bir tuşa basınca melodikada 10 nota çıkar.
  • Ağızla üflenir ve tuşlara basılarak ses çıkarır.
  • Başlangıç notası fa ve bitiş notası do’dur.Sağlam, dayanıklı, şık ve ergonomik tasarımı çocuklarınız için özel tasarlanmıştır.
  • Ister evde ister okulda ya da sıradan herhangi bir yer de müziği ruhunuzu okşamasını istediğiniz her an yanınızda olacaktır.
  • Çocuğunuz notoları ve besteleri öğrenirken aynı zamanda eğleneceği keyifli anıları olacaktır.Zihinsel gelişimine de destek sağlayan bir enstrümandır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Eğlenceli Vakit Geçirmek İçin 32 Tuşlu Melodika

Ülkemizde koronavirüs karantina günleri ve sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasıyla, çocuklar için de okul günleri başlamış oldu. Özellikle ilkokulda çanta, kitap, defter, flüt ve melodika gibi çeşitli ürünler öğretmenler tarafından ihtiyaç listesinde sunulmaktadır. Günümüzde hemen hemen her alışverişini internet üzerinden gerçekleştiren kişiler, bu ürünleri de yine internetten sipariş verebilir. İlkokul çağındaki çocukların müzik dersi kapsamında 32 tuşlu melodika çalgı aleti müzik dersindeki etkinlikleri için gerekebilir. Çocukların da çok sevdiği bu çalgı aletini çocuklar okul dışında da çalarak eğlenceli vakit geçirebilir. Çocukların sevdiği bu müzik enstrümanı, üfleyerek ve bir yandan da tuşlarına basarak çalınmaktadır. Sadece çocuklar için değil her yaştan kişinin ilgisini çeken melodika enstrümanı, notaların çıkardığı hoş sesle oldukça sevilen bir alettir. Sağ ve sol beyni aynı anda çalıştırarak gelişime destek verir.

  • Eğitici
  • Motor Beceri Geliştirici
  • Kaliteli Tasarım

32 Tuşlu Melodika

32 Tuşlu Melodika

İlkokula giden hemen hemen her çocuk tarafından sevilerek kullanılan melodika enstrümanı ile ilk tanışan öğrencilerin kafalarında 32 tuşlu melodika nasıl çalınır sorusu bulunmaktadır. İlk defa kullanacak olan kişiler ve dolayısıyla bu enstrümanın nasıl çalınacağını bilmeyen kişiler olabilir. Bu enstrüman, üzerinde bulunan borudan üflenmesiyle aynı anda notalarına basılarak çalınabilmektedir. Çocukların müzik eğitimlerine başlamaları için oldukça uygun olan 32 tuşlu melodika Helvacıoğlu enstrüman çeşitleri, çocukların küçük yaşta müzik ile haşır neşir olmalarını sağlar. Tuşlu ve üflemeli müzik enstrümanları arasında bulunan melodika, çoğu öğretmen tarafından öğrencilerine önerilen müzik aletidir. Başarılı ve çalma kolaylığıyla her yaşa göre müzik aletidir. Bunlarla birlikte, çocukların el becerilerini ve motor hareketlerini etkili yönde geliştirmesi konusunda önemli bir rol oynayan melodikalar, oldukça ergonomik olmasıyla yer kaplamadan her yere taşınabilir. Motor gelişim konusunda 32 tuşlu melodika tavsiye edilen ürünler arasındadır.

32 Tuşlu Melodika Çeşitleri

32 Tuşlu Melodika Çeşitleri

Oldukça ilgi gören melodika enstrümanlarının çeşit yelpazesi de geniştir. Omuza asılması amacıyla yapılan askılıklı, değiştirilebilir ağızlık gibi çeşitleri bulunmaktadır. Ağızlığının değiştirilebilir olma özelliğine sahip melodikalar, sağlık açısından oldukça pratiktir. Melodika çalgısının pembe ve kırmızı çeşitlerini daha çok kız çocuklar, siyah ve mavi renk çeşitlerini ise erkek çocuklar tarafından seçilmektedir. 16, 24 ve 32 tuş çeşitlerine göre seslerinin de değişiklik gösterdiği melodikalar içerisinde 32 tuşlu melodika yüksek oktan ses çıkmasını sağlar. Bu 32 tuşlu melodika nota yerleri aralığıyla diğer çeşitlerine göre öne çıkar. Bazı çeşitlerinde bulunan omuz askısı ve saplı çantası ile oldukça ergonomik olarak ister elde ister sırta takılarak rahat bir şekilde taşınabilir. Okulda, evde veya müzik kursunda kullanılabilir. İç mekanizmasının bakır olan ve plastikten yapılan çeşitleri bulunmaktadır.

32 Tuşlu Melodika Fiyatları

32 Tuşlu Melodika Fiyatları

Ebeveynler, öğretmenlerinin okula giden çocuklarından istediği melodika enstrümanı sonrasında Helvacıoğlu 32 tuşlu melodika fiyatları araştırmalarını internet üzerinden çokça yapmaya başlamıştır. 32 tuşlu melodikalar, tasarımında kullanılan ürünlere, sağlamlığına ve çıkardığı sesin kalitesine göre fiyatları değişiklik gösterebilir. Demir bir tasarımı bulunan melodikalar, demirin iyi bir iletken olması sebebiyle kaliteli ses çıkarır. Bundan dolayı kaliteli ses çıkararak, sağlamlığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu melodika çeşitleri diğerlerine göre daha farklı fiyatta olabilir. Diğer melodika çeşitleri arasında fiyatının uygun olmasından dolayı, plastikten yapılan tasarıma sahip olan melodika en çok satan çalgı aletlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Ülkemizde, çalgı enstrümanları veya müzik dersi denildiği zaman insanların aklına gelen melodika enstrümanı markası olan Helvacıoğlu, kullanıcılarına yapımında kullandığı kaliteli ürünler ile uzun ömürlülük ve güzel tasarım sunuyor. Siz de Trendyol üzerinden 32 tuşlu melodika yorumlarına göz atarak dilediğiniz zaman bu ürünü satın alabilirsiniz.