Herevin 410 Cc Desenli Termos-flamingo

170 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,20 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Herevin 410 Cc Desenli Termos-flamingo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AcarlarTicaret Satıcı Ünvanı: FARUK ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020193043
    Bu ürün AcarlarTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herevin 410 cc Desenli Tüp Termos İçindeki çift katmanlı ısı yalıtımlı özel camı sayesinde 8 saat sıcak/soğuk tutma özelliği vardır. Çay ve kahve gibi sıcak içecekler yanında soğuk suyu da uzun süre kendi sıcaklığında koruyabilirsiniz.İş yerinde, piknikte, okulda, uzun yolcuklarda, serviste, arabada ve daha pek çok yerde termosu kullanabilirsiniz.Üst kapak ters çevrildiğinde bardak olarak kullanılabilir.Kapasitesi 410 cc’dir.Ergonomik ve şık tasarımlıdır.İçi cam olan ürünümüzün dışı plastiktir. Üst kapağın altında sızdırmaz iç kapak mevcuttur. Elde yıkanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Yalıtım Süresi 5 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos

Çay keyfini istediğiniz her yerde tatmak için özel olarak tasarlanmış ergonomik yapılı pek çok ürün vardır. Herevin desenli termos ile çayınızı her yerde keyifli bir şekilde içebilirsiniz. İş yerinde, piknikte, okulda, uzun yolcuklarda, arabada ve daha pek çok yerde termosu kullanarak çay keyfinizi ertelemeden günü geçirebilirsiniz. Kapak üzerinden yer olan açılıp kapatılır içme deliği vardır. Bu sayede kapağı açmadan içme imkanı sağlar. Ürün, hafif ve ergonomik yapıya sahiptir. Sızdırmak kapak sayesinde çayınızı dökmeden içebilirsiniz. 410 cc kadar içme kapasitesine sahiptir. Tasarımı ile de dikkat çeken ürün üzerinde flomingo desenler yer alır. Modeli ile göz dolduran Herevin desenli termos 410 cc ile son derece keyifli bir kullanım yaşayabilirsiniz.

  • Göz dolduran tasarım
  • Sızdırmaz özellik
  • Pratik kullanım olanağı

Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos Kullanımı

Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos Kullanımı

Termos, evde çay imkanı bulunmadığı durumlar için kullanılır. Bu seçenek de çayı uzun süre sıcak tutarak istediğiniz yerde çay içmenizi sağlayan üründür. Büyüklüğüne göre değişik ebatlarda ve desenlerde termos modeli bulunur. Herevin termos 410 cc kapasiteye sahiptir. Sızdırmaz gövdesi ile çayınızı güvenle demleyip doldurabilirsiniz. Açılıp kapatılabilir içme deliği ile kapağın hepsini açmanıza gerek kalmadan ürünü kullanabilirsiniz. Herevin flamingo desenli 410 cc tüp termos ile uzun süre çayınızın sıcak kalmasınız sağlayabilirsiniz. Kullanımı son derece pratik olan ürün ile çayınızı istediğiniz her ortamda içmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Çayınızı demledikten sonra sıcak bir şekilde termosunuza doldurup ağzını sıkıca kapatmanız yeterlidir. Herevin flamingo desenli 410 cc tüp termos kullananlar arasında yer almak için kolayca satın alabilirsiniz. Açılıp kapanır içme deliği sayesinde tüm kapağı açmadan ürünü kullanabilirsiniz.

Kaliteli Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos

Kaliteli Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos

İş yerinde, okulda, yolda ya da arabada çay keyfi yapmak için kaliteli ve fonksiyonel olan bu ürünü satın alabilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçenek ile konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Herevin flamingo desenli 410 cc tüp termos satın alarak siz de bu çok kullanışlı ürüne hemen sahip olabilirsiniz. Siparişiniz vererek ürüne sahip olmak çok kolaydır. Herevin flamingo desenli 410 cc tüp termos yorumları kısmından ürün hakkındaki incelemelere ve fikirlere kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca ürün kullanımı ve merak ettiğiniz diğer detayları da yorumlar ile öğrenmek mümkündür. Bu sayede ürünün kullanım şekli, alanları ve diğer tüm detayları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği sadece kendiniz için değil sevdikleriniz için de satın alabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizi de güzel bir hediye ile sevindirebilirsiniz.

Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos Fiyatı

Herevin Flamingo Desenli 410 Cc Tüp Termos Fiyatı

Çay içmeyi seven kişiler için özel şekilde tasarlanmış olan bu seçenek, gerek tasarımı gerekse de işlevselliği ile son derece pratik bir kullanım sunar. Siz de bu termosu uygun fiyat garantisiyle satın alabilirsiniz. Ergonomik tasarımlı ürün, kullanım konusunda büyük avantajlar sunar. Herevin flamingo desenli 410 cc tüp termos fiyatı da son derece caziptir. Ürünün satış rakamları, modelin sahip olduğu özellikleri kapsamında belirlenir. Materyal, hacim ve diğer detayların tamamı rakamlar üzerinde doğrudan etkili olur. Belirlenen rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Uygun fiyat seçeneğiyle satılan ürüne siz de cazip rakamlar ile kolayca sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçenek hediye etmek için de ideal alternatifler arasında yer alır. Siz de Trendyol avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede pek çok açıdan avantaj elde edebileceğiniz bir deneyime imza atabilirsiniz.