Hezarfen Havuz Termometresi

28.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hezarfen Havuz Termometresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEZARFEN MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: İBRAHİM YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 6820006956200015 Vergi Kimlik Numarası: 9390392126
    Bu ürün HEZARFEN MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüzme havuzu, süs havuzu, benzin istasyonu, balık çiftlikleri, havuzlu rezidanslar ve müstakil evlerde suyun sıcaklık değerlerini ölçer. Bu değerleri geniş ekranda sürekli olarak takip edebilmek için tasarlanmış havuz suyu ve ortam sıcaklıklarını ölçebilen bir termometredir. HAVUZ SUYU VE ORTAM SICAKLIĞI ÖLÇERÖZELLİKLERİ - Yazılım ve kontrol kartı da dahil olmak üzere Yerli imalattır. - Havuz vb. Nemli ortamlarda kararlı şekilde kullanılabilir. - Kötü hava şartlarından etkilenmez. (Yağmur, kar gibi..) - Cihazın eloksallı alüminyum olan dış yüzeyi ayrıca 2 kat şeffaf epoksi kaplanmıştır. Dış darbelerden gelebilecek tehlikelere karşı dayanıklı olarak imal edilmiştir. - Cihazımızın hassasiyeti ölçüm yöntemimize vede kullandığımız sensörlerin PT100 olmasına bağlıdır. - Ekran parlaklık seviyesi ayarlanabildiği için ortamda net bir şekilde görülebilmesini veya rahatsız etmeyecek seviyelere kadarkısılabilmesini sağlayabilmektedir. - Cihaz üretim hatalarından oluşabilecek sorunlara karşı 2 yıl garantilidir. - Ayar ve kalibrasyonu firmamız tarafından geliştirilmiş olanandroid tabanlı yazılım ile kolaylıkla yapılabilmektedir. - Görmek istemediğiniz birimi kapatabilir, birimlerin ekranda değişme sürelerini 0-60sn arasında ayarlayabilirsiniz. - Havuz sıcaklıkgösterme seçeneği. - Ortam sıcaklık gösterme seçeneği. - Saat gösterme seçeneği. - Anlık saat ayarı. - Işık seviye ayarı seçeneği. - 16x64 P10 ledpanel. - Paneller önyüzünden 2 kat şeffaf epoksi ile kaplanmıştır. - Arka kısmı tamamen kapalı bir alüminyum muhafaza içerisinde tüm ekipmanlarkorunmaktadır. Aluminyum gövde 2kat şeffaf epoksi kaplıdır. - Sensör ve enerjigiriş kabloları IP67 konnektörler ile sağlanmaktadır. - Kasa içerisinde bulunan adaptör ve kontrol kartlarının nemden etkilenmemeleri içinPCB koruma kaplaması uygulanmıştır. Termometrenin sensörü havuzun hangi bölgesine, nasıl yerleştirilir? Havuz sıcaklığının ölçülmesi ancak havuz içerisineyerleştirilecek olan sensörler ile yaplabilecektir. 5 metre uzunluğunda olan havuz sıcaklık ölçüm sensörü havuz köşelerinden bir tanesine yine kendi tasarımımız olan epoksiköşe aparatı ile yapılacaktır. Sudan etkilenmemesi için sensörek bölgesi üçgen şeklinde epoksi havuz köşe montaj aparatı ilekorunmaktadır. Farklı montaj tipleri için ürettiğimiz sensörleride ayrıca talep edebilirsiniz. Tasarlanmasını istediğiniz sensörçizimini trendyol üzerinden tarafımıza iletmeniz durumunda,tasarımınız üretilebilir ise en geç 14-21 iş günü içerisindeilana konulacaktır.
Geri Bildirim Ver