HF Home Feeling Hamilelik yastığı emzirme yastığı hamile destek yastığı bel desteği, sırt desteği, hamile yastığı

580 TL

Ürün Bilgileri

HF Home Feeling Hamilelik yastığı emzirme yastığı hamile destek yastığı bel desteği, sırt desteği, hamile yastığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HF Home Feeling Satıcı Ünvanı: AMZ RESOURCE TURİZM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947047634900014 Vergi Kimlik Numarası: 9470476349
    Bu ürün HF Home Feeling tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ??Kaliteli Malzeme? Hamilelik Kama Yastıkları, yüksek kaliteli dolgu malzemelerinin kullanımı, gıdayla temas eden bir PE hortumu, yan uyuma için rahatlık, rahat basınç tahliyesi, nefes alabilir ve ferahlatıcı ile karakterize edilir.
  • ??Yumru Tasarımı? Baby Bub Hamilelik Yastığı, yalnızca ikonik esnek panel ile değil, aynı zamanda uyurken veya otururken de yerinde kalabilen gelişmiş bir çarpma ve kama tasarımına sahiptir.
  • ??Kullanıma Uygun? Hamile Takozu sırt desteği olarak, bacakların altında kullanılabilir veya geceleri mükemmel destek için sırt ile karın arasına takılabilir.
  • ??Birden Çok Kullanım? Göbek Göbek Yastığının hamilelikte özelliklerinden biri de yaygın olarak kullanılmasıdır. Hamilelik veya emzirme döneminde yastık olarak kullanılabileceği gibi yeni doğan bebekler için de yastık olarak kullanılabilir. Çok pratik.
  • ??İyi Seçim? Kama Gebelik Yastığı birçok avantaja sahiptir. Aile üyeleri ve arkadaşlar, özellikle arkadaşlar için iyi bir hediye. Beğendiyseniz kendinize de verebilirsiniz.
  • "Rahatlığın Adresi: Hamile Yastığı ile Anneler İçin Mükemmel Uyku Deneyimi!" Hamilelik dönemi, annelerin rahat bir uyku deneyimi yaşamalarını sağlamak için özenli bir süreçtir. Bu özel dönemde size destek olacak bir ürün arıyorsanız, hamile yastığı tam da ihtiyaçlarınızı karşılayacak! Hamile yastığı, anne adaylarının vücutlarına özel olarak tasarlanmış bir konfor ve destek sunar. Özellikle büyüyen karın bölgesi, bel ve sırt ağrılarına neden olabilir. Ancak hamile yastığı sayesinde doğru pozisyonda uyuyarak rahatlayabilir ve bu rahatsızlıkların azalmasını sağlayabilirsiniz. Bu özel yastık, baş, boyun, omuz, bel ve bacakları destekleyerek vücudunuzun doğal hizasını korumanıza yardımcı olur. Bebeğinize de daha fazla alan sağlar ve uyku sırasında onun hareketlerine engel olmaz. Hamile yastığı ayrıca emzirme döneminde de kullanışlıdır. Bebeğinizi emzirirken doğru pozisyonu almanıza ve sırtınızı desteklemenize yardımcı olur. Hem sizin hem de bebeğinizin konforunu düşünen bu yastık, anne olmanın güzelliklerini yaşamanızı kolaylaştırır. Üstelik yastığın yumuşak ve nefes alabilen kumaşları, kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Hassas ciltlere sahip olan anneler için de uygundur. Ayrıca çıkarılabilir ve yıkanabilir kılıfları sayesinde hijyenik bir kullanım sunar. Siz de hamile yastığıyla konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilir, hamilelik ve emzirme dönemlerindeki rahatlığınızı artırabilirsiniz. Annelerin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış bu ürünü hemen sepetinize ekleyin ve keyfini çıkarın!

Ürün Özellikleri

  • Desen Düz
  • Materyal Elyaf
Geri Bildirim Ver