Himalaya Yoğun Nemlendirici Krem Kavanoz 50 ml

99,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
500 TL'ye 51 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Himalaya Yoğun Nemlendirici Krem Kavanoz 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONuRSHoP Satıcı Ünvanı: EMRAH DURBAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bitlis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160734895
    Bu ürün ONuRSHoP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Himalaya Yoğun Nemlendirici Krem Kavanoz 50 ml Cildin nem dengesinin korunmasını, cilt bariyerinin desteklenmesini ve ciltte canlı bir görünüm elde edilmesini sağlamak üzere özel olarak formüle edilen Himalaya Yoğun Nemlendirici Krem Kavanoz 50 ml ile siz de tanışın. Aloe vera, Hint kino ağacı ve kış kirazı gibi değerli bileşenler içeren nemlendirici krem cildi hava kirliliğinden ve kuruluktan koruyor. Gün boyu devam eden nemlendirici etkisi ile ciltte yumuşak bir hissi beraberinde getiren Himalaya Yoğun Nemlendirici Krem Kavanoz 50 ml, cilt kuruluğuna bağlı oluşması muhtemel problemlerin engellenmesine yardımcı oluyor. Dokusu son derece hafif olduğu için sürüldükten kısa bir süre sonra cilt tarafından emiliyor. Ciltte yağlı ve yapışkan bir hisse neden olmaması kullanıcıların konforunu artırıyor. Düzenli kullanılması halinde tüm cilt tiplerinde fark edilebilir bir yumuşama ve canlanma etkisi sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver