Honcam 3 In 1 Hdmı Usb Type C Usb 3.0 Macbook Çevirici Adaptör

269 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Honcam 3 In 1 Hdmı Usb Type C Usb 3.0 Macbook Çevirici Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Quponn Satıcı Ünvanı: ELAY STORE ELEKTRONİK MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330258795400001 Vergi Kimlik Numarası: 3302587954
    Bu ürün Quponn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Honcam 3 in 1 hdmı usb type c usb 3.0 macbook çevirici adaptör Type-C 3 in 1 3.0 tv projeksiyon 4k ultra hd ve full hd destekli yüksek hızlı görüntü yansıtıcı dönüştürücü adaptör Genel özellikler: 3'ü 1 arada çok işlevli dönüştürücü Hdmı, usb 3.0 type-C portları aynı anda çalışmaktadır. Yeni 4k ultra hd 2160p çözünürlük desteği Yeni 5 gbps usb 3.0 yüksek hızlı veri transferi 1 adet type-C 3.1 (tüm alt versiyon 3.0/2.0/1.0 versiyonları destekler) 1 adet usb 3.0 (tüm alt versiyon 2.0/1.1/1.0 versiyonları destekler) 1 adet hdmı v1.4 bağlantı noktası (tüm alt versiyon 1.3/1.2/1.0 versiyonları destekler) Hdmı bağlantısı üzerinden ses çıkışı sağlanır. Fare, klavye, kamera, flash disk vb usb aygıtlar da bağlanabilir. Metal malzemeye sahiptir. Tak ve çalıştır özelliği ile kullanımı kolaydır sürücü gerektirmez. Type c arayüzüne sahip macbook / macbook pro, google chromebook lumia, samsung-Dell dizüstü bilgisayar / galaxy s8 / s8 gibi bir çok ürünle uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver