Honor Magıc Earbuds Robın Egg Blue - Vnl

1.099 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Honor Magıc Earbuds Robın Egg Blue - Vnl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nasa İletişim Satıcı Ünvanı: NASA İLETİŞİM MÜMESSİLLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629049114644617 Vergi Kimlik Numarası: 6290491146
    Bu ürün Nasa İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hibrit Aktif Gürültü Engelleme | Kristal Netliğinde Kablosuz Görüşme Hibrit Aktif Gürültü Engelleme Teknolojisi İstediğin Sese Kulak Ver Uçak yolculuğu, şehir trafiği ya da ofis konuşması farketmez. HONOR Magic Earbuds, istenmeyen çevresel gürültüyü ileri ve geri beslemeli çift mikrofonu sayesinde filtreler. Bu mikrofonlar içerde yer alan mikrofonlarla birlikte çalışarak 32 dB’lik istenmeyen çevresel gürültüyü, siz müziği ya da telefon görüşmesini daha başlatmadan ortadan kaldırır. Gürültüsüz Aramalar için Adaptif Üçlü Mikrofon Daha net ses kalitesi Kristal netlikte ses kalitesinin keyfini nerede olursanız olun çıkarın. HONOR Magic Earbuds, dışında yer alan iki mikrofonunda, sesinizi alıp çevresel gürültüyü ortadan kaldırmak için beamforming teknolojisini kullanır. İçerde yer alan bir diğer mikrofon ise kulağınızın içindeki ses sinyallerini dinler ve istenmeyen gürültüyü, anti-gürültü ile engeller. Sezgisel Dokunmatik Kontroller Parmak Uçlarındaki Kontrol HONOR Magic Earbuds, müziği ve aramaları hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan dokunmatik kontrollerle gelir. Hatta istediğiniz zaman aktif gürültü engelleme özelliğini de bu şekilde kapatabilirsiniz. İstediğiniz Şekilde Kontrol Edin Her iki kulaklık da hassas dokunmatik kontrollerle donatılmıştır. Her iki kulaklığa çift dokunma Müzik modu: Şarkıyı oynatır/duraklatır
  • Arama modu: Aramayı cevaplar/sonlandırır
  • Her iki kulaklığa uzun dokunma Gürültü engellemeyi açar/kapar

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Mavi
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Honor Magic Earbuds Kulaklık Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Her ortamda rahat bir şekilde istediğiniz sesi Honor Magic earbuds mavi kulaklık 24.HNR.KLK.06 ile dinleyebilirsiniz. Son zamanlarda kablosuz ürünlerin tercih edilmesi ile elektronik cihazların aksesuarlarının bluetooth bağlantılı geliştirilme sıklığı artış gösterir. Bluetooth bağlantılı ürünler daha kullanışlı olduğundan müşteriler tarafından tercih edilir. Honor Magic earbuds mavi kulaklık telefonunuz ile hızlı bir şekilde eşleşme sağlar. Kurulumu kolay ve kullanımı rahat olan bu kulaklık ile konforun tadını çıkarabilirsiniz. Müzik dinlerken, video veya film izlerken en önemli şeylerden biri ses kalitesidir. Honor Magic Earbuds kristal netlikte ses kalitesi sunarak yaptığınız aktivitelerden aldığınız keyfi artırır. Bu sayede sevdiğiniz müzikleri daha güzel vakit geçirerek dinleyebilirsiniz. Siz de bu kullanışlı kulaklık ile ses kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Dokunmatik kontrol
  • Gürültü önleyici
  • Net ve yüksek ses kalitesi

Dokunmatik Kontrol Sunan Honor Magic Earbuds Kulaklık

Dokunmatik Kontrol Sunan Honor Magic Earbuds Kulaklık

Müzik, mesaj ve aramaları hızlı bir şekilde kontrol etmenize imkan veren Honor Magic earbuds kulaklık dokunmatik özelliğe sahiptir. Dokunmatik kontrol sayesinde istediğiniz zaman aktif gürültü engelleme özelliğini deaktif hale getirebilirsiniz. Honor Magic earbuds özellikleri arasında hibrit aktif gürültü engelleme teknolojisi bulunur. Bu sayede trafik gürültüsü, ortam sesleri ve konuşmalarından etkilenmeden istediğiniz sesi dinleyebilirsiniz. Honor Magic earbuds çift mikrofonunda bulunan ileri ve geri beslemeli sistemi sayesinde istenmeyen gürültüleri filtreler ve temiz bir sese ulaşmanızı sağlar. Bu mikrofonlar içeride yer alan diğer mikrofonlar ile birlikte çalışarak 32 dB seviyesinde gürültüden kurtulmanızı sağlar. Bu sayede rahatlıkla müzik dinleyebilir ve telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Honor Magic earbuds mavi kulaklık kullananlar ürünün gürültü engelleme teknolojisi ve ses kalitesinden memnun kalırlar. Siz de bu ürüne ulaşarak ses kalitesinden faydalanabilirsiniz.

Yüksek Ses Kalitesi ile Honor Magic Kulaklık

Yüksek Ses Kalitesi ile Honor Magic Kulaklık

Honor Magic kulaklık dışında yer alan iki mikrofonu ile sesinizi çevresel gürültüden ayırmak için beamforming teknolojisini kullanır. Bu sayede her yerde kaliteli ve net sese ulaşabilirsiniz. Kulaklığın içerisinde yer alan diğer mikrofon istenmeyen sesleri ortadan kaldırır. Honor Magic earbuds mavi kulaklık yorumları ürünü deneyimleyen müşterilerin tecrübe ve fikirlerini içerir. Yorumlar kısmından yararlanarak kulaklığın kalitesi ve özelliklerine dair daha fazla bilgi elde etmeniz mümkün olur ve karar verme süreciniz kolaylaşır. Honor Magic earbuds yorum bölümünde siz de model hakkındaki fikirlerinizi paylaşarak ürünü kullanmak isteyen diğer müşterilere destek olabilirsiniz. Üçlü mikrofonu ve dokunmatik kontrol imkanı ile oldukça sevilen Honor Magic earbuds kulaklığa kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kulaklığın farklı ortamlarda istediğiniz sese ulaşmanızı sağlayan gürültü engelleyici fonksiyonu sayesinde her ortamda net sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Honor Magic Earbuds

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Honor Magic Earbuds

Uygun ortam olmadığında istediğiniz sesi dinleyebilmek için kaliteli bir kulaklık kullanmanız gerekir. Honor Magic earbuds bu ihtiyacınızı yüksek performansı ile karşılar. Honor Magic earbuds incelemesi yaparak ürünün özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Rahat ve kolay bir kullanım sunan bu kaliteli ürün gürültüyü önler. Bunun yanında net bir ses kalitesine erişmenizi sağlar. Üründe bulunan hassas diyafram sayesinde tüm ses frekansları dengeli ve temiz bir şekilde elde edilir. Kulaklıkta bulunan 10 mm boyutundaki sürücü derin basları ve vokalleri net bir şekilde hissetmenizi sağlar. Kulağınıza tam olarak oturan tasarıma ve silikon uçlara sahip olan bu ürünle net bir sesin keyfini çıkarabilirsiniz. Honor Magic earbuds mavi kulaklık fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenerek sunulur. Siz de Honor Magic earbuds fiyatına Trendyol aracılığıyla ulaşıp rahatlıkla karar verebilirsiniz.