HOT WHEELS Başlangıç Seti 50'li Araba Seti V6697

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699,90 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Başlangıç Seti 50'li Araba Seti V6697

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kırtasiye ve oyuncak dünyası Satıcı Ünvanı: UĞUR AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1150850857
    Bu ürün kırtasiye ve oyuncak dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırtasiye ve Oyuncak Dünyası Hotwheels 50'li Başlangıç Seti - 50 Farklı Model Araba
  • Kırtasiye ve Oyuncak Dünyası Güvencesiyle
  • 50 farklı model araba gelicektir
Geri Bildirim Ver

Hotwheels 50'li Başlangıç Seti - 50 Farklı Model Araba

Farklı araba modelleri ve birbirinden güzel renk seçenekleri ile araba koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Set halinde gönderilen ürün birbirinden değişik araba modeli ve tasarımı içerir. Elli farklı araba modeli ayrı ayrı paketlenmiş kapalı kutulardadır. Kullanışlı ve sağlam materyallerden üretilen araçlar her yaştan müşterinin kullanımına uygundur. Farklı çeşit ve modelin yer aldığı paketler birbirinden güzel arabaları beğeniye sunar. Mükemmel tasarımlarıyla göz alıcı bir araç koleksiyonunun sahibi olabilirsiniz. Rafta, camlı dolaplarda evinizin ya da iş yerinizin sevdiğiniz alanlarında araçlarınızı sergileyebilirsiniz. Bir çok değişik model ve eşsiz tasarımın yer aldığı başlangıç paketi sizin ve misafirlerinizin ilgisini çekebilir. Hoş tasarımları sayesinde görenlerin beğenisini toplayacak Hot Wheels başlangıç seti ile farklı dekoratif fikirler yaratabilirsiniz.

  • Eşsiz tasarımlı arabalar
  • Sağlam ve kullanışlı materyal
  • Elli farklı model ve renk seçeneği

Koleksiyonerler İçin Hotwheels 50'li Başlangıç Seti

Koleksiyonerler İçin Hotwheels 50'li Başlangıç Seti

8 cm uzunluğunda, 1:64 ölçekli elli farklı araba modeli kapalı kutularda müşterilerine sunulur. Spor araba, minibüs, klasik araba, yarış arabası ve hatta uçağın yer aldığı bu set ile mükemmel fikirler üretebilirsiniz. Her araba, üzerinde kendine has bir motif taşır ve diğerlerinden farklı özellikleriyle müşterilerinin dikkatini çeker. Estetik ve kaliteli duruşu ile bu araba seti bulunduğu ortama yeni bir hava katar. Hotwheels 50'li başlangıç seti - 50 farklı model araba seçeneğiyle görenlerin beğenisini toplar. Açık raflarda sergilendiğinde bu koleksiyon canlı renkleriyle tüm dikkatleri üzerine çeker. Tekerleklerin sağlam yapısı sayesinde arabalar oyun oynamak için de son derece uygundur. İstediğiniz hızı verebileceğiniz, elinize uyumlu ve son derece şık tasarım arabalar uzun yıllar boyunca boyası ve küçük parçaları bozulmadan sağlam kalır.

Beğenilen Hotwheels 50'li Başlangıç Seti Tasarımları

Beğenilen Hotwheels 50'li Başlangıç Seti Tasarımları

Sahip olduktan sonra uzun yıllar oyun oynayabileceğiniz, oynadıktan sonra sergileyebileceğiniz ya da hiç dokunmadan özenle yerine yerleştirebileceğiniz bu setin tasarımlarından memnun kalabilirsiniz. Her arabada bulunan yenilikçi tasarım ve canlı renk tonları bir araya geldiğinde mükemmel bir uyum ve dekorasyon yaratır. Çeşitli tasarımların bir araya geldiği bu sete siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Yıllarca kullanılsa da renginde solma olmayan bu araba setinde aradığınız heyecanı bulursunuz. Hotwheels 50'li başlangıç seti - 50 farklı model araba kullananlar üründen duyduğu memnuniyeti dile getirir. Bulunduğu yerde ilgi odağı olan bu set ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Her kesimden yaşa ve kişiye hitap eden bu eşsiz araba setinin kalitesine hayran kalabilirsiniz. Eğlenceli hatıraların bir parçası olacak ürüne siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Hotwheels 50'li Başlangıç Seti Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Hotwheels 50'li Başlangıç Seti Fiyatı ve Yorumları

Farklı ve göz alıcı renklerin yer aldığı, özel tasarımların bulunduğu bu sete sahip olmak isteyebilirsiniz. Küçük detayların özenle birleştirildiği arabalar elinize oturan ergonomik tasarımıyla kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşturmaz. Set halinde sahip olabileceğiniz Hotwheels 50'li başlangıç seti - 50 farklı model araba yorumları ile müşterilerin bu ürünle ilgili sahip oldukları deneyimleri inceleyebilirsiniz. Özenli tasarım ve modellerin benzersiz uyumu sayesinde siz de bu özel ürüne sahip olabilirsiniz. Ofisinizde, evinizin güzel alanlarında, TV ünitesi önünde ya da kütüphane raflarında elli farklı aracı sergileyebilirsiniz. Desenli ve birbirinden farklı küçük araba modellerini elinize ilk aldığınız andan itibaren çok sevebilirsiniz. Hotwheels 50'li başlangıç seti - 50 farklı model araba fiyatı ve hoş tasarımlı araçların göz alıcı duruşunu görmek isterseniz, Trendyol’dan bu ürünü inceleyebilirsiniz.