HOT WHEELS Yılan Geçidi Oyun Seti

479,99 TL

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Yılan Geçidi Oyun Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels City kocaman bir kobra yılanı tarafından saldırı altında!
  • Diğerleri ise tuzağa düşürülmüş durumda.
  • Kobranın etkisiz hale gelmesi için kafasının üzerinden fırlayıp kuyruğunun ucundaki tetiğe ulaşmak gerekiyor.
  • 1 Adet Hot Wheels aracı içerir.
  • Yeni bağlanma sistemi sayesinde diğer setlerle uyumludur.
  • Yaş: 4 Yaş ve Üzeri
  • DESİ : 5.0000

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

HOT WHEELS Fnb20 Yılan Geçidi Oyun Seti

Hot Wheels yılan geçidi hayal dünyasını geliştirmek için tasarlanan bir oyundur. Kurulumu oldukça basit olan bu oyunun amacı Hot Wheels aracıyla dev kobrayı aşıp uç kısımda bulunan tetiğe ulaşabilmektir. Oyun 4-8 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanmıştır. Hot Wheels yılan geçidi oyun seti, markanın City ismini verdiği serinin bir ürünüdür. Bu ürünün teması ise bir tren istasyonudur. Bu set içerisinde; birer adet dev yılan figürü, araba, parkur ve kullanma kılavuzu barındırır. Hot Wheels yılan geçidi oyun seti, boyut olarak oldukça kullanışlıdır. Fazla yer kaplamaz. Bununla birlikte ağır olmaması da ürünün taşınmasını kolaylaştıran bir özelliktir.

  • Ürünün ölçüleri: 38 x 30 x 19 cm şeklindedir.
  • 1 adet Hot Wheels aracı içerir.
  • Diğer Hot Wheels City setleriyle uyumludur.

Hot Wheels Yılan Geçidi Nasıl Kurulur?

Hot Wheels Yılan Geçidi Nasıl Kurulur?

Hot Wheels Fnb20 yılan geçidi oyun seti ağırlık olarak 1486,9 gramdır. Plastik malzemeden üretilmiştir ve taşınabilir özelliğe sahiptir. Hot Wheels yılan geçidi kurulumu oldukça kolay bir üründür. Ürünün yanında kurulum aşamasında yararlanabileceğiniz bir kullanım kılavuzu bulunur. Bu kılavuz aracılığıyla parçalar bir araya getirilebilir. Kurulum sırasında kılavuzda bulunan direktifleri takip etmek yeterlidir. Kolay kurulum ile hemen oyuna başlanabilir. Hot Wheels Yılan geçidi oyun seti, büyük parçalardan oluşan bir oyuncaktır. Bu durum, kullanım esnasında parçaların kaybolması riskini azaltır. Aynı zamanda setin farklı alanlara dağılarak evde düzensiz bir görüntü yaratmasının da önüne geçer. Setin parçaların çocuklar için yutma tehlikesi yaratmayacak büyüklüktedir. Bu sayede güvenle tercih edilebilir.

Hot Wheels Yılan Geçidi Nasıl Oynanır?

Hot Wheels Yılan Geçidi Nasıl Oynanır?

Hot Wheels yılan geçidi öncelikle kullanım kılavuzu ile birlikte kutusundan çıkarılmalıdır. Set içerisindeki malzemeler ile kurulum tamamlandıktan sonra oyun akışı istenildiği gibi kurgulanabilir. Oyuncak istasyonun bir ucunda Hot Wheels arabasının konulabileceği kısım yer alır. Tam karşısında da dev kobra bulunur. Oyunun amacı, Hot Wheels aracını kuyruk bölgesinde bulunan tetiğe kobraya yakalamadan ulaştırmaktır. Araç kobranın kafasına takılırsa amaç gerçekleştirilememiş demektir. Araç kobraya takılmadan sarmaldan geçip tetiğe ulaşırsa oyun kazanılmış olur. Kobra yenildiğinde kafası aşağıya iner. Oyuna daha sonra tekrar devam edilebilir ve araçla birden fazla kez parkurdan geçilip tetiğe ulaşılabilir. Oyunu tekrar oynamak için istasyonun üzerinde bulunan bayrağı çekerek kobranın kafasını yukarıda sabitlemek gerekir. Bu şekilde oyun sıfırlanır ve tekrar oynamaya hazır hâle gelir.

Hot Wheels Yılan Geçidi Her Yaş için Uygun mu?

Hot Wheels yılan geçidi 4-8 yaş arasındaki çocuklar için tasarlanmıştır. Bu yaş aralığındaki çocuklar Hot Wheels yılan geçidi oyunu ile diledikleri kadar zaman geçirebilir. Oyunu tekrar tekrar oynayabilirler. Ancak bu yaş aralığından küçük çocukların ürünü kullanması sakıncalı olabilir. Bu oyun hayal dünyasını geliştirmek ile birlikte hikaye anlatma kabiliyeti için de oldukça kullanışlıdır. Oyun setinin özelliklerinden biri de daha önceden alınmış veya alınması planlanan Hot Wheels City ürünleri ile uyumlu oluşudur. Böylece serinin devamı sağlanabilir. Alınan set hem tek başına hem de birleştirilerek kullanılabilir. Oyun birden fazla kişiyle de oynanabilir. Seti kurduktan sonra oyunu başlatmak için pil, şarj gibi ekstra gereksinimler söz konusu değildir. Hot Wheels yılan geçidi oyun seti yorumları ile daha önceden bu ürünü satın almış kullanıcıların deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bu ürün, Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile satın alınabilir.