House Pratik Hp35 Rgb Aydınlatmalı Hava Nemlendirici 300ml - Beyaz

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
675 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

House Pratik Hp35 Rgb Aydınlatmalı Hava Nemlendirici 300ml - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKO-EKOL Satıcı Ünvanı: MESUT ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3941869774800001 Vergi Kimlik Numarası: 0560137033
    Bu ürün EKO-EKOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hp35 Rgb Aydınlatmalı Hava Nemlendirici 300ml - Beyaz Hp35 Rgb Aydınlatmalı Hava Nemlendirici 300ml - Beyaz House Pratik HP35 RGB Aydınlatmalı Hava Nemlendirici 300ml - BeyazPAKET İÇERİĞİ1 adet HP35 Hava Nemlendirici1 adet Pamuk filtre1 adet Şarj kablosu1 adet Kullanım Kılavuzu TEKNİK ÖZELLİKLERŞarj girişi: DC5V/1AÇalışma akımı: 250-350mAGüç: 2WSu hazne kapasitesi: 300mlPüskürtme hacmi: 25-45ml/saat2 farklı püskürtme moduOtomatik kapanma özelliğiSürekli püskürtme: 4 saatAralıklı püskürtme: 6 saat2 faklı ışık moduRGB LED ambiyans aydınlatma, yanar söner modÜrün boyutu: 72X72X135 mmÜrün ağırlığı: 110 gr Dikkat:Cihazın haznesine sadece duru, dinlenmiş su doldurunuz. İçerisine esans veya parfüm eklemeyiniz. ÜRÜN İŞLEV VE TANIMIÜrün içine konulan suyu enerji yardımıyla soğuk buhara dönüştürmektedir. Ortamı nemlendirerek ve ışık oyunlarıyla size daha güzel bir ortam hazırlar. Ürün direkt USB’den güç alarak çalışmaktadır. NASIL KULLANILIRCihazın haznesine duru, dinlenmiş su doldurunuz. Çalıştırmadan önce filtreyi ıslatmanız gerekmektedir. Cihazı kutu içerisinden çıkan güç kablo ile çalıştırabilirsiniz. Güç kaynağı olarak DC 5V/1A duvar adaptörünü, araç çakmalık adaptörünü veya bilgisayarınızın USB girişini kullanabilirsiniz. Cihazı çalıştırma ve mod değiştirme:Güç tuşuna bir kez bastığınızda cihazı çalıştırabilirsiniz. Püskürtme başlaması için 10 saniye bekleyiniz. İlk çalıştırmada cihazın buhar püskürtmesi gecikebilir. Mod değiştirmek için butona bir kez basabilirsiniz.Cihaz sürekli püskürtmeden, 3 saniye aralıklarla püskürtme moduna geçiş yapacaktır.Püskürtme özelliğini kapatmak için bir kez daha basmanız yeterlidir. Işık modu çalıştırma:Güç tuşuna 2 saniye basılı tutulduğunda LED ambiyans aydınlatma özelliği devreye girecektir. Tüm renkler harmonik bir şekilde değişir. Modu değiştirmek için 2 saniye basılı tutubilirsiniz. Kapatmak için tekrardan 2 saniye basılı tutabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver