Huepar İç ve Dış Mekan Mesafe Ölçme Cihazı (60 m. Lazermetre) - S2-LM60

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Huepar İç ve Dış Mekan Mesafe Ölçme Cihazı (60 m. Lazermetre) - S2-LM60

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: endokon Satıcı Ünvanı: ENDOKON DİJİTAL HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334121810100001 Vergi Kimlik Numarası: 3341218101
    Bu ürün endokon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç ve Dış Mekan Mesafe Ölçme Cihazı (60 m. Lazermetre) - S2-LM60 Teknik Özellikleri Markası: Huepar Modeli: S2-LM60 Kullanım amacı: İç ve Dış Mekan Kullanımına Uygun Mesafe Ölçme Ölçüm mesafesi: 0.2--60m Hassasiyet: ±2mm(2mm+5x10"D Lazer Sınıfı: class 2,<1mW Lazer tipi: 490-560nm,<1mW Boyutları: 115*49*26 mm. Hafıza: Son 20 giriş Tuşlar: Yumuşak plastik Çalışma sıcaklığı: 0°C~40°C Depolama sıcaklığı: -10°C~60°C Ölçme birimleri: metre, feet, inç Su / Toz Koruması: IP54 Kutu İçeriği: 1 x Lazer mesafe ölçer 2 x AAA pil 1 x kullanma kılavuzu 1 x bilek ipi 1 x taşıma çantası Dolu kutu brüt ağırlığı: 350 g. Diğer Özellikleri Çoklu ölçüm yöntemleri * Huepar dijital lazer mesafe ölçer, mesafe, alan, hacim ve Pisagor ölçümü dahil olmak üzere çeşitli ölçüm modlarını destekler. * S2-LM60, IP54 su geçirmezlik derecesi ile ulaşılması zor alanlarda ve dış mekanlarda kullanım için mükemmeldir. * Aynı zamanda endüstriyel, ticari ve ev kullanımına da yaygın olarak uygulanabilir. Elektronik Açı Sensörü ve Çift Kabarcık Şişeleri * Dahili Elektronik Açı Sensörü cihazı ile Huepar S2-LM60 lazer ölçümü, ölçüm sırasında verileri gerçek zamanlı olarak görüntüler. * Lazer mesafe ölçer, iki kabarcık şişesiyle birlikte daha yüksek doğruluk ve daha hızlı açı ölçümleri sağlayabilir. Elektronik Açı Ölçümü * Elektronik Açı Ölçümü ile donatılmış lazer mesafe ölçer, ölçüm verimliliğini artırmak için ön ve arka, sol ve sağ yönlerde açı ölçümü sağlar. * Tek açılı ölçüm ve geleneksel kabarcık seviyeleriyle karşılaştırıldığında, açı Ölçümü ön ve arka, sol ve sağ açıları daha rahat ve doğru bir şekilde ölçebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Lazermetre
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver