Genel Markalar Hypervolt Masaj Aleti Kas Geliştirici Masaj Aleti Tabancası

11.500 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hypervolt Masaj Aleti Kas Geliştirici Masaj Aleti Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACİL TİCARET Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ACİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2360555046600000 Vergi Kimlik Numarası: 0070455923
    Bu ürün ACİL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DAHA SESSİZ VE HAFİF Bildiğiniz Hypervolt artık tamamen bağlı. QuietGlide ™ teknolojisi, patentli bir basınç sensörü ve Bluetooth® bağlantısına sahip ödüllü bir cihaz. Cihazınızı uygulamaya bağlayın ve kullanmaya başlayın. HYPERVOLT'UNUZU KONTROL EDİN. App Store'unuzdan Hyperice uygulamasını ücretsiz indirin Hyperice Bluetooth® cihazınızı telefonunuzla bluetooth aracılığı ile eşleştirin. . Uygulama içerisinden vücudunuzun farklı bölgeleri için oluşturulmuş programlardan bir seçim yapın ve HyperSmart ™ 'ın düşünmesini sağlayın. Seçilen program videosunu adım adım takip ederek uygulamanızı rehber eşliğinde yapın. Hız, rehberli rutini takip ederken otomatik olarak ayarlanacaktır, böylece ısınmanıza veya toparlanmanıza odaklanabilirsiniz. Hypervolt Bluetooth, hyperice firmasının geliştirdiği ve sektörde farklılık yaratan bir üründür. Dakikada 3.200 vuruşa kadar çıkan 3 farklı frekans seçeneği, her türlü ihtiyacınıza cevap verecektir. 3 saate yakın pil ömrü, rakiplerine göre hafif ve ergonomik yapısı ve sessiz olması öne çıkan avantajlardır. Farklı kas grupları için 5 ayrı başlık seçeneği ile birlikte sunulmaktadır. Onu rakiplerinden ayıran diğer bir özelliği ise basınç sensörü sayesinde ne kadar basınç uyguladığınızı görebilmeniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Çeşit Kas Geliştirici
Geri Bildirim Ver

Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Masaj Aleti Tabancası

Sporcular, macera sevenler veyahut kasları kolay zedelenen kişiler için oldukça önemli bir üründür. Masaj aleti Hypervolt kas rahatlatıcı özelliğe sahiptir. Cihaz sahip olduğu başlıklar ile vücuttaki çeşitli kasların çalışması için kullanılabilir. Küçük ebatı ve kablosuz olma özelliği sayesinde gittiğiniz her yere rahatlıkla götürebilir ve kullanabilirsiniz. Masaj tabancası Hypervolt aynı zamanda bir terapi aracıdır. Çalışmaya başladığı andan itibaren titreşim yaymaya başlar. Sorunlu alanları hedef alır ve iyileştirmeye yönelik çalışır. Ayrıca Hyperice uygulamasına bağlı Bluetooth özelliği sayesinde telefonu cihazla eşleştirerek uygulama içerisinden vücudunuz için seçilmiş çeşitli programlar arasından seçim yapabilirsiniz. Sonrasında seçtiğiniz programın videosunu inceleyerek çalışmanızı bir rehber eşliğinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Böylece hızınız da otomatik olarak ayarlanır. Siz de sadece ısınma ve toparlanma kısmına odaklanabilirsiniz.

  • Sessiz çalışan teknoloji
  • Kullanım kolaylığı
  • Esneklik sunan deneyim

Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Özellikleri

Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Özellikleri

Hypervolt; güç, performans ve değişkenlik uyumunu bir arada sunar. Isınma ve toparlanmayı sağlayan Hyperice Hypervolt kas geliştirici masaj aleti tabancası oldukça sessiz çalışma teknolojisine sahiptir. Aynı zamanda 3 ayrı kademe hızında perküsyon sağlamak amacı ile Quietglide teknolojisini kullanır. Hareket aralığını ve esnekliği artıran bir özelliğe sahiptir. Kas ağrısını ve zamanla oluşan sertliği azaltır. Ayrıca fırçasız ve yüksek torklu 60 W motora sahiptir. 30 Hz, 40 Hz ve 53 Hz olmak üzere 3 ayrı hız ayarı mevcuttur. Dakikada 3200 perküsyona ya da darbe kuvvetine kadar rahatlıkla çıkabilir. Hypervolt masaj tabancası 5 adet değiştirilebilir kafa ataşmanına sahiptir. Bunların yanında güç kaynağı olarak 24 V şarj edilebilir lityum iyon pili mevcuttur. Hyperice kas geliştirici masaj aletinde 3 ayrı seviyede basınç sensörü bulunur. Hafiftir ve ergonomiktir. Yani kullanımı oldukça kolaydır.

Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Avantajları

Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Avantajları

Ürünün yüzey kısmı deridir. Hyperice masaj aleti tabancasının iç kısmı ise deri astardır. Gri renge sahiptir. Bir ürün için sunduğu özelliklerinin yanında görünümü de oldukça önemlidir. Hyperice Hypervolt masaj aleti aynı zamanda şık bir duruşu da vadeder. Siz de fiziksel anlamda kaslarınızın sağlıklı olmasını sağlarken aynı zamanda zarif bir görünümü deneyimlemiş olursunuz. Cihaz tam şarj edildiğinde 3 saat kesintisiz şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Masaj aleti tabancası üzerinde güç seviyesini ve batarya durumunu gösteren LED bölümler yer alır. Cihazı kullananların deneyimlerini okumak satın alma sürecinde verilecek karar için oldukça etkilidir. Siz de Hyperice Hypervolt kas geliştirici masaj aleti tabancası kullananlar sayesinde Argox Plus etiket yazıcının vadettiği kriterleri ve ne ölçüde karşıladığını kolaylıkla görebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerin memnuniyet düzeyini de okuyabilirsiniz.

Bütçe Dostu Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Fiyatı

Bütçe Dostu Hyperice Hypervolt Kas Geliştirici Fiyatı

Bir ürün ile ilgili yaşanan deneyimleri okumak ve incelemek güvenilir bilgiler edinmenizi mümkün kılar. Yapılan yorumlar daha önce satın alan müşteriler tarafından yaşanan deneyimleri ve sonuçlarını içerir. Okunan bu yorumlar yapılacak tercihleri de büyük ölçüde etkiler. Siz de Hyperice Hypervolt kas geliştirici masaj aleti tabancası yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz hemen satın alma işlemini gerçekleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Hyperice Hypervolt kas geliştirici masaj aleti tabancası fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Hyperice kas geliştirici masaj aleti tabancası için belirlenen fiyat ile size sunulan kalite ilişkisine bakıldığında sağladığı avantajları rahatlıkla görebilirsiniz. Kaliteli bir kullanım imkanı sunan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.