Icon Ikeyboard 4x 37tuşlu Mıdı Klavye

Ürün Bilgileri

Icon Ikeyboard 4x 37tuşlu Mıdı Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün SOUNDiZAYN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • icon iKeyboard X Serisi, metal bir kasa içerisinde farklı tuş sayıları ile üretilmiş yarı ağırlıklı piano tip tuşlarla donatılmış, gelişmiş DAW kontrol özelliklerine sahip USB midi klavyelerdir. Plastik orta kalite tuşlardan oluşan birçok midi klavyenin aksine ayrıntılara özen gösterilerek, tam boyutlu tuşlar ile gerçekçi piano hareketleri sağlama amacı düşünülerek icon mühendislerinin tasarladığı yarı ağırlıklı tuşlarla donatılmış iKeyboard X Serisi parmaklarınızın ucunda ihtiyacınız olan tüm kontrolleri içerir. Led geri beslemeli dikey bir touch bar ve banka üzerinde rec,solo ve mute kanal kontrollerine sahiptir. Led dokunmatik fader, gerçek zamanlı olarak geçiş yaptığınız kanalla otomatik olarak senkronize olur. Hem gelişmiş bir midi kontrol hemde midi klavye özellikli X serisi icon iKeyboard X serisi gelişmiş DAW kontrol özellikleri ile donatılmış ve sektördeki tüm müzik yazılımları ile uyumlu gelişmiş bir midi klavyedir. Midi kontrol cihazları konusunda uzmanlığı ile bilinen icon markasının mükemmel bir kontrol ünitesi ile donattığı X serisi midi klavyelere üstün fiyat /performans oranı sağlar.
Geri Bildirim Ver