2
Bulaşıklık kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Koyu Gri

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
23 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
22 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,68 TL
11 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Koyu Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alaba Home Satıcı Ünvanı: BATUHAN TORUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8560166809
    Bu ürün Alaba Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar uzunluk: 44 cm Genişlik: 36 cm Bu bulaşık kurutma örtüsü, bulaşıklarınız için daha fazla kurutma alanı elde etmenin kolay ve hızlı bir yoludur. Kurutma örtüsü, bulaşıktan damlayan suyu emmek için bulaşıklığın altına da yerleştirilebilir. Katlayarak ya da kancaya asarak saklaması kolaydır. Daha fazla kurutma alanı elde etmek için bu kurutma örtüsünü kullanın veya su birikmesini önlemek için bulaşıklığın altına yerleştirin.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Boyut/Ebat 36 x 46
  • Renk Gri
  • Yükseklik 2
Geri Bildirim Ver

IKEA IKENYS104 Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsü

İkea koyu gri bulaşık kurutma örtüsü mutfaklarda kullanım için tasarlanmıştır. Ürün temizlenen bulaşıkların düzenli bir şekilde tutulması için kullanılır. Kurutma bezi yumuşak yapısı ve kalın iç dolgusu ile yıkanan bulaşıkların üzerinde süzülen suyu tutar ve etrafa yayılmasına izin vermez. Böylece yıkanan mutfak gereçlerinin çok daha kısa bir sürede kuruması mümkün hâle gelir. Ürün, bahsi geçen gereçlerin zemin ile temas etmesini de önleyerek hijyenik bir kullanım imkânı tanır. Bulaşık kurutma örtüsü sentetik yapılı bir kumaşa sahiptir. Bu materyal, zararlı dış etkenlere karşı direnç gösterir. Ürünün rengi zaman içinde solmaz. Uzun ömürlü bir kullanım vadeden bu örtüyü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Boyutlar: 44 cm x 36 cm
  • Renk: Koyu Gri
  • Kumaş Türü: %100 Polyester

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsünün Özellikleri

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsünün Özellikleri

İkea koyu gri bulaşık kurutma örtüsü oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Ürün, göz alıcı bir koyu gri renge sahiptir. Siyaha oldukça yakın olan bu renk, mutfaklarda kullanılan çeşitli aksesuarlar ile kolayca uyum sağlayabilir. Ürün oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yumuşak dolgulu yapı, örtünün suyu oldukça kısa bir sürede emmesini sağlar. Bahsi geçen ürünün üzerine çok sayıda bulaşık yerleştirilse bile suyun sızması gibi istenmeyen durumlar gözlemlenmez. İkea 44x36 cm koyu gri bulaşık kurutma örtüsü oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün, hafif ve yer kaplamayan tasarımı sayesinde ihtiyaç anında kolaylıkla kullanılabilir. İkea gri bulaşık kurutma örtüsü, oldukça rahat bir şekilde temizlenebilir. Ürün çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliğine sahiptir. Bu işlemi 30 derece sıcaklıkla gerçekleştirmeniz tavsiye edilir.

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsü Kullanışlı mıdır?

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsü Kullanışlı mıdır?

İkea koyu gri bulaşık kurutma örtüsü oldukça kullanışlı bir mutfak gerecidir. Ürün, yıkanan bulaşıkların kuruyana kadar temiz bir şekilde bekletilebilmesi için tasarlanmıştır. Örtü, özel yapısı sayesinde yıkanan bulaşıkların üzerinden akan suyu emer. Tezgâhın ya da masanın ıslanmasını engeller. Temiz çatal, tabak gibi ürünlerin zemin ile temas etmesini de önler. Bulaşık kurutma bezi, katlanabilen yapısı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda fazla yer kaplamaz. Ürün, kancaya geçirilerek de muhafaza edilebilir. Söz konusu örtüyü bulaşıklığın altına sererek de kullanabilirsiniz. Bu, tezgâhınızın üzerinde ıslaklık meydana gelmesini önler. Ürün, %100 polyester kumaştan oluşan yapısı sayesinde kolay bir şekilde temizlenir. Kolayca kırışmayan örtü, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Fonksiyonel yapısı sayesinde öne çıkan bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsünün Ebatları Nasıldır?

Ikea Koyu Gri Bulaşık Kurutma Örtüsünün Ebatları Nasıldır?

İkea koyu gri bulaşık kurutma örtüsü oldukça geniş bir yüzey alanına sahiptir. Ürünün uzunluğu 44 cm, genişliği ise 36 cm olarak belirlenmiştir. Bu ölçüler, yaklaşık 1 ya da 2 kişilik yıkanmış bulaşığın kurutulması için idealdir. Söz konusu örtü, makul boyutları sayesinde gün içinde çok sayıda bulaşık yıkayan kişilerin beğenisini kazanmıştır. Bireyler, gün içinde kullandıkları su bardağı ve tatlı kaşığı gibi gereçleri yıkadıktan sonra bulaşık örtüsünün üzerine yerleştirerek kurutabilir. Kolayca katlanabilen bu ürünü rahatça muhafaza edebilirsiniz. Bahsi geçen örtü, çamaşır makinesine de kullanıcısına zahmet vermeden sığar. Bu ürünü tavsiye edilen biçimde yıkadığınız takdirde herhangi bir deformasyon belirtisi ile karşılaşmazsınız. Dilerseniz siz de İkea 44x36 cm koyu gri bulaşık kurutma örtüsü yorumlarını inceleyebilirsiniz. İlgi çekici tasarımı ve kullanışlılığı ile öne çıkan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.