IKEA Hasır Peçetelik 22x13 Cm

398 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
281,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Hasır Peçetelik 22x13 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maidan Satıcı Ünvanı: GÖKHAN BİRBİLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770406528
    Bu ürün Maidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar uzunluk: 22 cm genişlik: 13 cm bilmekte fayda var 38x38 cm boyutlarında peçeteler için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

IKEA Cıssan 22 x 13 cm Hasır Peçetelik

IKEA Cıssan peçetelik su sümbülü 22x13 cm, sofralara şıklık katan bir üründür. Beyaz, siyah, desenli ve diğer tüm yemek takımlarıyla uyum sağlar. Sıcak yaz günlerinde bahçeye kurduğunuz bir kahvaltı sofrasına da kış soğuğunda içinizi ısıtacak akşam yemeklerine de yakışacak bir gereçtir. Ayrıca bu ürünü mutfak tezgâhı, orta sehpa veya çalışma masası gibi her zaman ulaşabileceğiniz alanlarda kullanmanız da mümkündür. Bu peçetelik organik malzemeden üretildiği için sağlık açısından herhangi bir risk taşımaz. Son derece doğal, hafif ve sağlam bir üründür. Pratik kullanıma sahip bu peçetelik, uzun yıllar sofralarınızın baş tacı olmaya adaydır.

  • Hasır örgü
  • 38 x 38 cm peçetelere uygun tasarım
  • Dikdörtgen form

Ikea Hasır Peçeteliğin Özellikleri

Ikea Hasır Peçeteliğin Özellikleri

IKEA Cissan 22 x 13 cm su sümbülü peçetelik, el yapımı bir üründür. Dolayısıyla kullanıcısına özeldir. Ürünün uzunluğu 22, genişliği ise 13 cm’dir. Sofranızda veya mutfak tezgâhınızda yer kaplamayan, bilakis son derece şık görünen bir üründür. Peçeteliğin yüksekliği ise 7 cm’dir. Bu yükseklik ile ürünün peçete kapasitesi, oldukça fazladır. Hem sade akşam yemeklerinizde hem de kalabalık sofralarınızda kullanabileceğiniz bir üründür. Bu ürün ile kullanıma uygun olan peçete ebatı, 38 x 38 cm’dir. Maksimum uyum ve şıklık için ürünün, bu ölçülerdeki peçeteler ile kullanılması önerilir. IKEA Cissan peçetelik, su sümbülüyle örülür. Hasır malzemeden imal edilen peçetelik, zarif bir sepet görünümündedir. Doğal hasır rengi ve su sümbülü örgüsü ile peçetelik, oldukça otantik bir tasarıma sahiptir.

Ikea 22 x 13 cm Peçeteliğin Kalitesi Nasıldır?

Ikea 22 x 13 cm Peçeteliğin Kalitesi Nasıldır?

IKEA su sümbülü peçetelik hasırdan imal edilen oldukça kaliteli bir üründür. Hasır, saz gövdelerinden imal edilen bir materyaldir. İnce saz kamışlarla örülen bu peçetelik, âdeta doğayı sofranıza taşır. Bu ürünün ana malzemesi olan saz kamış, sulak arazide yetişir. Dolayısıyla bu peçetelik, suya dayanıklı bir üründür. Sofra gibi sıvı malzemelerin bulunduğu ve görünmez kazaların sıkça yaşandığı alanlar için bu özellik, büyük önem taşır. Üstelik kamışın yetiştirilmesi sırasında hiçbir ziraî ilaç kullanılmadığı için bu ürün; zehirli madde içermeyen, sağlıklı bir seçenektir. Oldukça lifli yapıdaki hasırdan üretilen peçetelik, son derece dayanıklı bir üründür. Alabileceği darbeler sonucu ürün yüzeyinde herhangi bir hasar oluşmaz. Ürün, kolay deforme olmaz. Bu ürünün bir diğer kaliteli özelliği de hafifliğidir. Hafifliği sebebiyle peçeteliğin taşınması ve saklanması bir hayli kolaydır.

Ikea Cıssan Peçetelik Kullanışlı mıdır?

Ikea Cıssan Peçetelik Kullanışlı mıdır?

IKEA Cissan 22 x 13 cm su sümbülü peçeteliğin kullanımı, son derece pratiktir. Ürünün kolay kullanıma sahip olmasının ilk sebebi tasarımıdır. Peçetelik, sofralarda ve tezgâhlarda çoğunlukla köşelere yerleştirilen bir üründür. Bu peçetelik dikdörtgen bir forma sahip olduğu için köşelerle uyum sağlar. Hem şık bir görünüm sunar hem de alandan tasarruf sağlar. Peçeteliğin üstünün tamamen açık olması, hızlı ve kolay bir kullanım imkânı verir. En dipteki peçeteye bile rahatça ulaşmanızı sağlar. Üstelik içinde ne kadar peçete kaldığını görmenize de yardımcı olur. Ürünün uzun kenarlarından birinde ağız şeklinde bir kesik bulunur. Peçeteliğin bu kenarı, ön yüzüdür. Bu açıklık, peçete alırken bileğinizin rahat ve serbest bir pozisyonda kalmasını sağlar. Böylece elinizi ürünün içine daldırmadan peçetenizi nazikçe alabilirsiniz. Bu esnada hasır malzeme de bileğinize sürtmediği için yüksek konfora ulaşmış olursunuz. IKEA Cıssan peçetelik su sümbülü 22x13 cm yorumlarında kullanıcılar, ürün hakkındaki memnuniyetlerini dile getirirler. Dilerseniz siz de bu peçeteliği Trendyol’dan satın alabilirsiniz.