İmren Collection Japon Gülü Sunumluklar 1 Adet Tek Katlı Sunumluk ,1 Adet Iki Katlı Sunumluk Gönderilecektir

1.390 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İmren Collection Japon Gülü Sunumluklar 1 Adet Tek Katlı Sunumluk ,1 Adet Iki Katlı Sunumluk Gönderilecektir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İmren Collection Satıcı Ünvanı: ELİF İMREN KOŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2281184542
    Bu ürün İmren Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JAPON GÜLÜ SUNUMLUK ,1 ADET İKİ KATLI SUNUMLUK GÖNDERİLECEKTİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

İmren Collection Japon Gülü Sunumluklar - 1 Adet Tek Katlı Sunumluk, 1 Adet İki Katlı Sunumluk Gönderilecektir

Her insan yaşadığı yerin, rahat ve konforlu olmasını ister. Fakat ev dekorasyonu her birey için farklı önem taşır. Evinizde şık tasarımlara yer vermek isterseniz eğer İmren Collection Japon gülü sunumluklar 1 adet tek katlı sunumluklara şans verebilirsiniz. Lezzetli yemeklerinizi Japon gülü sunumlukları kullanarak misafir sofralarınızı taçlandırabilir, akılda kalacak günlere imza atabilirsiniz. Bu ürünü günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok sevdiğiniz atıştırmalıklarınızı ya da sıklıkla kullandığınız takıları organize etmek için de kullanabilirsiniz. Estetik görünümlü parçayı sadece sunum için değil, dekoratif amaçlı da evinizin farklı noktalarında değerlendirebilirsiniz. Mutfak, salon, banyo gibi birçok farklı alanda kullanıma uygundur. Şık tasarıma sahip bu ürün ile evinizi havasını değiştirebilir ve kendi modunuzu yükseltebilirsiniz.

  • Altın rengi detaylı
  • Tek katlı sunumluk
  • Japon gülü desen

İmren Collection Japon Gülü 1 Adet Sunumluk

İmren Collection Japon Gülü 1 Adet Sunumluk

Ev dekorasyonu ve tasarımı bazı insanlar için hobi olarak düşünebilir. Bu şekilde bir hobiniz varsa bütün ürünleri nasıl kullanılacağını ve alternatiflerini bulabilirsiniz. Sunumlukları mutfakta, salonda, ofiste nasıl kullanabileceğinize dair alternatifler üreterek yaratıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Göze hitap eden tasarımıyla Japon gülü sunumluklar 1 adet tek katlı sunumlukları sadece mutfakta leziz yemekleri ve atıştırmalıkları servis ederken değil evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Tek katlı olması sayesinde içerisinde koyacağınız eşyaları rahatça kullanabilme olanağı sağlar. Şık tasarımıyla evinizin istediğiniz yerinde ışıltılı bir ortam yaratabilirsiniz. Diğer bir yandan şıklığı ile göz alan bu modeli hediye seçimlerinizde bir alternatif olarak değerlendirebilir, sevdiklerinizi bu sayede mutlu edebilirsiniz. Buna ek olarak söz, nişan gibi özel günleriniz için misafirlerinizin dikkatlerini çekecek bu ürünü severek kullanabilirsiniz.

Şık Tasarımlı İmren Collection Tek Katlı Sunumluk

Şık Tasarımlı İmren Collection Tek Katlı Sunumluk

Japon gülü model sunumluk, şık tasarımı ile dikkat çeker. Altın renkli Japon gülü desenli sunumluk ile ziyafet sofralarınızda fark yaratan sunumlar yapabilirsiniz. Ürünü ilk günkü gibi kullanabilmek için yalnızca elde yıkama yapılması tavsiye edilir. Bu koşul dahilinde güvenle uzun yıllar bu ürünü kullanabilirsiniz. Özenle hazırladığınız sofralarınızda ve özel gün kutlamalarınızda tek katlı sunumluk ile dikkat çekebilirsiniz. Özel günlerinizde unutulmaz anlar için şık tasarıma sahip bu ürüne şans verebilirsiniz. Sadece özel günler için değil, evinize şıklık katmak isterseniz bu model sizin için kaçırılmaz bir fırsat niteliğindedir. Japon gülü sunumluklar 1 adet tek katlı sunumluk yorumları inceleyerek ürünü satın alan kişilerin memnuniyetini görebilirsiniz. Aklınıza takılan soruların cevaplarını yorumlar bölümünden bulabilirsiniz. Bu değerlendirmeleri okuduktan sonra içiniz rahat bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.

İmren Collection Japon Gülü Tek Katlı Sunumluk Fiyatları

İmren Collection Japon Gülü Tek Katlı Sunumluk Fiyatları

Bir ürünün fiyatı, özellikleri, kullanım alanları ve performansı baz alınarak belirlenir. Japon gülü sunumluklar 1 adet tek katlı sunumluk fiyatların belirlenmesi de aynı süreçler dahilinde değerlendirmeler yapılır. Japon Gülü sunumlar ile evinizin her köşesine renk katabilirsiniz. Bu ürün ile özel günlerinizde de fark yaratabilirsiniz. Birçok kullanım alanı olan bu ürüne şans vererek sevdiklerinizi de mutlu etmek mümkündür. Şık tasarımlı sunumlukları doğum günlerinde veya ev hediyesi olarak düşünülebilir. Bu model için dikkat çeken özellikler arasında kararma ve solma olmadığını görebilirsiniz. Bu ürün uzun vadeli kullanım için elde yıkama yapılması önerilir. Bu sayede renginde solma ve kararma yaşamazsınız. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden özel tasarımı ile dikkat çeken bu ürüne ulaşarak pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.