İndigo Kitap 3391 Kilometre Film Özel Baskı

237 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236 TL220 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
367,57 TL

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap 3391 Kilometre Film Özel Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstra Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Ekstra Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazdığı her kitapla beğeni toplayan genç yazar Beyza Alkoç, 3391 Kilometre ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Yazar, dünyanın en yüce duygusu olan aşkın önünde engellerin nasıl diz çöktüğünü bir kez daha okuyucuya gösteriyor. Başka şehirlerde yaşayan iki sevgilinin konu edildiği kitap, sevginin koşulsuzluğunu herkese kanıtlamaya geliyor! Hiç Görmediğiniz Birine Aşık Olabilir Misiniz? Uğruna nice hayatlar adanan, adına destanlar yazılan aşk… Mecnun’a çölleri aştıran, Ferhat’a dağları deldiren bu kadim duygunun önünde ne durabilir? 3391 Kilometre, söz konusu aşk olduğunda engellerin nasıl ortadan kalktığını gözler önüne seriyor. Eser, iki gencin sımsıcak hikayesiyle yürekleri ısıtıyor. Dokunmadan hissetmeyi, bakmadan görmeyi mümkün hale getiren aşkta imkansız diye bir şey olmadığını bir kez daha kanıtlıyor. 3391 Kilometre ile aşkı iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun! Bir gece yarısı gelen mesaj, mesafeleri hiçe sayan sımsıcak bir aşkın kapılarını ardına kadar açıyor: “Uyu artık!” 3391 Kilometre, birbirinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen sevginin güçlü bağını yüreklerinde hisseden iki gencin hikayesini okuyucuyla buluşturuyor. Kitap, Fransa’da yaşayan Ege ile İzmir’de yaşayan İzmir’in sosyal medyada tanışmasının ardından yaşadıkları aşkı anlatıyor. Ege ile İzmir, birbirlerine kilometrelerce uzakken yaşadıkları ilişki ile aşkın koşul gözetmeksizin yürekte yer edinebildiğini bir kez daha gösteriyor. 3391 Kilometre’yi okurken, Ege ve İzmir ile birlikte aşık olacak, özlem duyacak ve sevginin gücünü hissedeceğiniz büyülü bir yolculuğa çıkacaksınız. Okuyan herkesin şiddetle tavsiye ettiği bu kitabı hemen sepetinize ekleyin, siz de bu aşkın mesafeleri aşan gücüne şahitlik edin! Ürün Adı: 3391 Kilometre Film Özel Baskı Ürün Kodu: 9786256772281 Yazar: Beyza Alkoç Basım Yılı: 2024 Kapak Türü: Ciltli Sayfa Sayısı: 467 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver