İnfomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İnfomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: InfoMAX Satıcı Ünvanı: TUNCAY TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4938471727200001 Vergi Kimlik Numarası: 8250679571
    Bu ürün InfoMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Giriş Voltajı 100V - 240V Çıkış Voltaj / Amper 20V 4.5A (3,25Amper İle Uyumludur) Uç Genişliği Usb Tip Uç 2 YIL Garantili Muadil Üründür, Orjinal ile bire bir kalitededir. İlettiği Volt/Amper Değerlerini Tam Verir. Üretimden Kaynaklı Problemler için Garantilidir. Güç Kablosu Ve Adaptör KuTulu Bir Şekilde Geliyor.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

İnfoMax Adaptör Şarj Aleti Lenovo IdeaPad Z510 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayarlar, hemen hemen herkesin gündelik hayatında kullandığı eşyaların başındadır. İş yerlerinde, okullarda, evlerde bilgisayarınız ile pek çok işinizi halledebilirsiniz. Bilgisayarları kullanan kişilerin cihaz bataryasının ömrü yaptıkları işe ve kullanım amaçlarına göre de değişkenlik gösterir. Bilgisayarınızı uzun saatler boyunca kullanırken pili azalır ve gerekli olan enerji ihtiyacı için de şarj aletine ihtiyaç duyulur. Infomax Lenovo Ideapad Z510 adaptör şarj aleti, ihtiyaç duyduğunuzda sizlere bilgisayarınızı etkili bir şekilde şarj etmenizde yardımcı olur. Z510 uyumlu kablo uçlarının yardımıyla bilgisayarınızın enerji ihtiyacını rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Ürün, fonksiyonel tasarımı ile müşterilerin bilgisayar bataryalarını hızlı ve rahat bir şekilde doldurma fırsatı sunar. Sizler de Lenovo Z510 adaptör kullanarak cihazınızı şarj ederken ürünün ayrıcalıklarından faydalanma şansına sahip olabilirsiniz.

  • Hızlı dolum özelliği
  • Uzun ömürlü materyal
  • Enerji tasarruflu

Infomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti Özellikleri

Infomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti Özellikleri

Adaptörler, bilgisayar sahiplerinin şarj etme problemlerini ergonomik ve fonksiyonel şekilde gidermeye yönelik olarak tasarlanır. Lenovo Ideapad Z510 adaptör özellikle kısa zaman içerisinde hızlı bir şekilde bilgisayarınızı şarj etmenizi sağlar. İyi yalıtımı sayesinde uzun saatler boyunca elektrik kaynağına bağlı olsa bile ısınma problemi ya da ısınma nedeniyle kaynaklanan arızalar görülmez. Infomax Lenovo Ideapad Z510 adaptör şarj aleti lNVUSB49 uzun seneler boyunca kullanımında bile ilk zamanlarındaki gibi verimlilikle çalışır. Bilgisayar sahiplerini son teknoloji özellikleri ile buluşturur. Giriş voltajı 100 - 240 V olup çıkış voltajı 20 V 4.5A’dır. Aleti kullanırken cihazınızın pil ömrüne zarar vermez ve bilgisayarınızı enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacak bir şekilde şarj eder. Elektrik enerjisi geldiğinde alet üzerindeki küçük ışık yanar, böylece taktığınız fişten elektrik gelip gelmediğini anlayabilirsiniz.

Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Kullanmanın Avantajları

Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Kullanmanın Avantajları

Infomax Lenovo Ideapad Z510 adaptör şarj aleti fiyatları, müşterilerin beklentisini karşılayacak şekilde kampanyalı rakamlar ile belirlenir ve bütçe dostu olmasına özen gösterilir. Sunduğu performansa uygun bir fiyat ile satışa çıkarılmaya dikkat edilir. Uzun süre şarj aletinin kullanımında ısınma problemi olmaması sayesinde dilerseniz Lenovo Ideapad Z510 şarj aleti ile elektrik kaynağından çıkarmadan bilgisayarınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Küçük olması dolayısıyla fazla yer kaplamaz. Düşmelere ve dışarıdan alabileceği darbelere karşı hasar almayacak şekilde dayanıklıdır. Lenovo Ideapad Z510 adaptör, elektrik kaynağından aldığı volt/amper değerini dengeleyerek bilgisayara iletir. Böylece enerji kaybı olmadan şarj edebilme imkanı sunar. Yeterince uzun kablosu ile bilgisayarınızı fişten uzakta dahi olsanız şarj etme kolaylığı ve hareket avantajı sağlar. Tasarım sahip yapısı ile kolaylıkla taşınabilir ve işiniz bittiğinde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Infomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti Kullananlar

Infomax Lenovo Ideapad Z510 Adaptör Şarj Aleti Kullananlar

Bilgisayar sahiplerinin rahat şekilde kullanımı göz önüne alınarak tasarlanan ürünü kolay bir şekilde saklayabilmeniz için kablosunu kendi etrafında döndürerek cırt cırtlı olan kendi bandı ile bağlayabilirsiniz. USB giriş şeklinde tasarlanan özelliğinden faydalanarak şarj aletinizi bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde takabilirsiniz. Sizler de yüksek performanslı bir şarj aletine sahip olmak istiyorsanız ürünü satın alarak Infomax Lenovo Ideapad Z510 adaptör şarj aleti kullananlar arasına katılma şansına sahip olabilirsiniz. Boyutunun küçük olması avantajı ile çalışma masası gibi küçük çalışma alanlarında şarj aletinizi fazla yer kaplamadan yerleştirebilirsiniz. Kaliteli dış kaplaması ile zaman içerisindeki yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Müşteri görüşleri için Trendyol üzerinden Infomax Lenovo Ideapad Z510 adaptör şarj aleti yorumları kısmını inceleyip ardından satın alarak bu kullanışlı ürünü değerlendirme fırsatına sahip olabilirsiniz.