İNFOSTAR Apple Macbook Air (13 INÇ, 2014 BAŞI) Magsafe 2 Adaptör Şarj Aleti

960,84 TL

Ürün Bilgileri

İNFOSTAR Apple Macbook Air (13 INÇ, 2014 BAŞI) Magsafe 2 Adaptör Şarj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: infostar bilişim Satıcı Ünvanı: İNFOSTAR BİLİŞİM TEKNOLOJİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478051381000018 Vergi Kimlik Numarası: 4780513810
    Bu ürün infostar bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple MacBook Air 13 A1466 45w MagSafe 2 Adaptör Şarj AletiApple MacBook Air 13 A1466 45w MagSafe 2 Adaptör Teknik Özellikleri:INFAP09Marka: infostarDurumu : %100 Uyumlu MuadilVoltaj: 16.5VKapasite: 3.65AGüç: 60WRenk: BeyazAC güç kablosu ürün ile birlikte ücretsiz olarak verilmektedir.Uç Çapı: 5 pin - Mıknatıslı - MagSafe 2 UyumluGaranti: 24 Ay Garantilidir.Parça Kodları:MD565Z/AUyumlu Modeller:Apple MacBook Pro 13-inch Retina (2013-2014-2015)Apple MacBook, Air 13 A1466 45w MagSafe 2 Adaptör Bilgilendirme: - Adaptörlerimiz tarafınıza ulaşma’dan önce test edilmektedir. Satın aldığınız adaptör mevcut sorununuz çözmediyse problem laptopunuz da olabilir. Dilediğiniz takdirde tarafımıza anlaşmalı kargo ile gönderip sorununuz ile ilgilenebiliriz.- Adaptörlerimiz vermesi gereken gücü sağlar. Herhangi bir voltaj dalgalanmasından etkilenmez. Çalışma esnasında minimum derecede ısı üretir.- Notebookunuza zarar verme gibi bir riski yoktur. Tüm kalite testleri tamamlandıktan sonra satışa sunulur.-Adaptör iç kısmında darbe ve ısıya dayanaklı izolasyon malzemesi bulunmaktadır.Apple MacBook Air 13 A1466 45w MagSafe 2 Adaptör Kullanım Talimatları: - Notebook modeli için üretilen adaptörlerden farklı adaptörler kullanmayın, farklı boyutlarda DC Jack olan adaptörlerin kullanılması üründe hasara neden olabilir.- Notebooklarınızı adaptör ile şarj etmeden önce şarj aletinin ve notebook bilgisayarın DC Jack içerisinde yabancı madde (toz, pamuk vs.) olmadığından emin olunuz.- Adaptörü kullanırken yere koymayın, çünkü ofis sandalyelerinin tekerlekleri kabloları ezebilir ve kısa devrelere veya elektrik kaçaklarına neden olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver