InkSyncStudios Spor Giyimli Kedi Portre Yağlı Kanvas Tablo

299 TL
Boyut/Ebat: 20 x 30
20 x 30
40 x 60
50 x 70
60 x 80
80 x 120
100 x 150

Ürün Bilgileri

InkSyncStudios Spor Giyimli Kedi Portre Yağlı Kanvas Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: InkSyncStudios Satıcı Ünvanı: ARZU BADEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1290129712
    Bu ürün InkSyncStudios tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her zevki tatmin edecek şekilde tasarlanmış tablo çeşitlerimiz arasında bir keşif yolculuğuna çıkın. İster ürün başlıkları arasında gezinirken ister çeşitler bölümümüze göz atarken, büyüleyici bir alışveriş yolculuğu sağlayacak titiz boyutlar incelemenizi bekliyor. En üst düzeyde hassasiyetle hazırlanan tablolarımız, 3 cm kalınlığında sağlam bir şasiye sahiptir ve zamanın kumlarına karşı sarsılmaz bir dayanıklılık vaat etmektedir. Görsel anlatımın zarif bir şekilde genişlediğini, tuvali büyüleyici bir boyutsal çekicilikle sardığını, geleneksel çerçeveleri aşan modern zarafetin bir kanıtı olduğunu görün. Seçtiğiniz boyutlara kusursuz bir şekilde hizalanmak üzere titizlikle hazırlanmış, eşsizleştirilmiş dikey görüntülerin dokunuşunuzu beklediği sınırsız yaratıcılık dünyasına dalın. Detaylara dikkat ederek, seçtiğiniz tasarımın görsel ihtişamını arttırmak için pamuk veya polyester olsun en uygun baskı kumaşının seçilmesini sağlıyoruz. İçiniz rahat olsun, kreasyonlarımız kabartmadan yoksundur ve her türlü dekor stiliyle zahmetsizce uyum sağlayan şık ve kusursuz bir görünümü korur. Bu şaheserlerin arkasındaki zanaatkarlar olarak, zamana karşı dayanıklı benzersiz kaliteyi garanti eden işçiliğimizden büyük gurur duyuyoruz. Solmaya yüz tutmuş korkulara veda edin, çünkü tablolarımız uzun ömürlülüğün özüyle doludur ve gelecek nesillere canlılık yayar. Seçili ürünlerde ücretsiz gönderim sayesinde, lojistik yüklerinden kurtularak kapınıza teslimat kolaylığının keyfini çıkarın. Her satın alımda kaliteli işçiliğin ve kişiselleştirilmiş hizmetin büyüsünü yaşayın. Memnuniyetiniz bizim varlık sebebimizdir ve her fırsatta beklentilerinizi aşmaya, sizi tatmin ve keyif dünyasına doğru yönlendirmeye söz veriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Çok Renkli
  • Çerçeve Tipi Çerçevesiz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver