Innova Daçia Sandero Multimedya 7' Android Ekran Dokunmatik Multimedia Double Din Oto Teyp

Ürün Bilgileri

Innova Daçia Sandero Multimedya 7' Android Ekran Dokunmatik Multimedia Double Din Oto Teyp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Car Audio Systems tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • GERİ GÖRÜŞ KAMERASI ve ÇERÇEVE HEDİYE!! Daçia Sandero Uyumlu 7inç model aracınızla uyumlu çerçevesi ile birlikte gönderilmektedir. Hassas dokunmatik IPS ekrana sahiptir. Telefonunuzun internetini wifi özelliği sayesinde cihazınıza bağlayabilirsiniz.Youtube üzerinden Hd kalitesinde video izleyebilir aynı zaman da telefonunuzdaki görüntüyü mirrorlik özelliği ile cihaza aktarabilirsiniz. Soru Sor kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz. 2 YIL GARANTİ Alt kısımdaki Sıkça Sorulan Sorular bölümünü mutlaka okuyunuz. '' KALİTE İLE TANIŞ IN '' ÜRÜN ÖZELLİKLERİ EKRAN7" High Definition LED 16:9 Dokunmatik EkranÇÖZÜNÜRLÜK1024*600 ÇözünürlükSİSTEMANDROİD 9.1 İŞLEMCİ4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİRAMSAMSUNG DDR3 1 GB RAM HAFIZA16GBPIP (Picture in Picture)VARCD CHANGERYOKDUAL ZONEVARGPS NAVİGASYONVARWİFİVAR(Telefonunuzun internetini bağlayabilirsiniz)YOUTUBEVARGOOGLE PLAYVARMİRRORLİNKVAR(Telefonunuzun görüntüsünü ekrana yansıtabilirsiniz)DESTEKLENEN FORMATLAR30dan fazla formatı destekler(MP3/MP4/MP5/MPEG4-R/WMA/JPEG/AVİ/DVİX/MPEG/MPG/FLV/MKV)USBVARSD / MICRO SDVARIPODVARBLUETOOTHVARDAHİLİ HAFIZAVARSES ÇIKIŞI4x52 WattRCA (ANFİ) ÇIKIŞIVARSUBWOOFER ÇIKIŞIYOKEQ MODU8 Değişik EQ ModuRDSYOKRADYO KANAL HAFIZASI24 KanalDİREKSİYON KUMANDA UYUMUVARGERİ VİTES KAMERA GİRİŞİVARNAVİGASYONİGO, Sygic, Google Map , Yandex (Uygulamaları yüklenerek navigasyon kullanılabilir)DİĞER ÖZELLİKLEREkran Logosu Yaratabilme(Araç logo ile açılım Logo değiştirebilirsiniz)

Ürün Özellikleri

  • Teyp Özellikleri Double
Geri Bildirim Ver