Innova Fiat Albea Palio Multimedya 7'' Android Double Teyp Çerçeveli Bluetooth/usb/gps/navigasyon Oto Teyp

2.850 TL

Ürün Bilgileri

Innova Fiat Albea Palio Multimedya 7'' Android Double Teyp Çerçeveli Bluetooth/usb/gps/navigasyon Oto Teyp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Car Audio Systems Satıcı Ünvanı: FIRAT ATIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2911923447200000 Vergi Kimlik Numarası: 1020538562
    Bu ürün Car Audio Systems tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • > TANITIMA ÖZEL FİYAT << GERİ GÖRÜŞ KAMERASI ve ÇERÇEVE HEDİYE!! FİAT ALBEA - FİAT PALİO marka aracınızla uyumludur. Hassas dokunmatik IPS ekrana sahiptir. Telefonunuzun internetini wifi özelliği sayesinde cihazınıza bağlayabilirsiniz.Youtube üzerinden 1080p Hd kalitesinde video izleyebilir aynı zaman da telefonunuzdaki görüntüyü mirrorlik özelliği ile cihaza aktarabilirsiniz. Soru Sor kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz. 2 YIL GARANTİ AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ TÜM BAĞLANTI VE MONTAJ KABLOLARI PAKET İÇERİSİNDE KONTROL EDİLEREK GÖNDERİLMEKTEDİR '' KALİTE İLE TANIŞIN '' ÜRÜN ÖZELLİKLERİ EKRAN7" High Definition LED 16:9 Dokunmatik EkranÇÖZÜNÜRLÜK1024*600 ÇözünürlükSİSTEMANDROİD 9.1 İŞLEMCİ4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİRAMSAMSUNG DDR3 1 GB RAM HAFIZA16GBPIP (Picture in Picture)VARCD CHANGERYOKDUAL ZONEVARGPS NAVİGASYONVARWİFİVAR(Telefonunuzun internetini bağlayabilirsiniz)YOUTUBEVARGOOGLE PLAYVARMİRRORLİNKVAR(Telefonunuzun görüntüsünü ekrana yansıtabilirsiniz)DESTEKLENEN FORMATLAR30dan fazla formatı destekler(MP3/MP4/MP5/MPEG4-R/WMA/JPEG/AVİ/DVİX/MPEG/MPG/FLV/MKV)USBVARSD / MICRO SDVARIPODVARBLUETOOTHVARDAHİLİ HAFIZAVARSES ÇIKIŞI4x52 WattRCA (ANFİ) ÇIKIŞIVARSUBWOOFER ÇIKIŞIVAREQ MODU8 Değişik EQ ModuRDSYOKRADYO KANAL HAFIZASI24 KanalDİREKSİYON KUMANDA UYUMUVARGERİ VİTES KAMERA GİRİŞİVARNAVİGASYONİGO, Sygic, Google Map DİĞER ÖZELLİKLEREkran Logosu Yaratabilme(Araç logo ile açılım Logo değiştirebilirsiniz)

Ürün Özellikleri

  • Teyp Özellikleri Bluetooth
Geri Bildirim Ver