Innova Fraber Car Sp1 Prewash Enzimli Ön Yıkama Şampuanı 1 Lt

639 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Innova Fraber Car Sp1 Prewash Enzimli Ön Yıkama Şampuanı 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞDEMİRDETAİLİNG Satıcı Ünvanı: TAŞDEMİR BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0827003656800016 Vergi Kimlik Numarası: 8270036568
    Bu ürün TAŞDEMİRDETAİLİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sp1, derinlemesine temizlik etkisi isteyen detaycılar için geliştirdiğimiz, enzim bazlı fırçasız köpüklü ön yıkama deterjanıdır. (patent no. 14730984.3) Sp1 en inatçı organik kirleri bile temizler ve kir molekülleri üzerinde birkaç kez etki edebilen enzimler sayesinde - Kir alt tabakası (örneğin bir toprak tabakası) - Küçük bir miktar sp1 mükemmel bir yıkama işlemi ve tam temizlik sağlar. Eşsiz formülü, mekanik etki olmadan ve seramik ve nano koruyucu uygulanmış kaplamalı yüzeylere zarar vermeden trafik kiri, böcekleri, yağı ve yağlı kiri kolayca giderir. Daha önce uygulanmış veya uygulanacak olan koruyucu tabakaların kalıcılık süresini uzatır. Ph 11,50 olmasına rağmen, sodyum hidroksit içermediği için ve formülasyon da bitkiden elde edilen yüzey aktif maddelerin kullanılması nedeniyle hassas otomobil parçaları için güvenlidir, sp1 formülü fosfor, edta ve nta içermez (enzim siz grup ile karşılaştırıldığında) Kullanım şekli 20 ml ürünü 1 litre suyla seyreltin (sık yıkama 1: 50 - 100 olabilir), tüm araca püskürtün, 1-3 dakika bekleyin ve yüksek basınçlı su ile iyice durulayın. Yoğun kirli yüzey temizliği
  • köpük tabancasıyla (foam lance) , 1: 3' ten 1: 9' a kadar seyreltme veya sık yıkamak için önceden 1: 15'e kadar seyreltilmiş olarak da kullanılabilir. Olağanüstü temizlik için ya da sinek / izlerini çıkarmak için: 1 litre su, 40 ml ürün seyreltin (1: 25) Jantlar / lastiklerin temizliği için: 1 litre su, 70 - 200 ml ürünü seyreltin. (1: 5 - 1: 15) Önlemler: Ürünü sıcak yüzeylere uygulamayın ve kurumasına izin vermeyin. Tüketim: 50 ml / otomobil.
Geri Bildirim Ver