ipekistanbul Penye Tesettür Boyunluk - %100 Pamuk - Vizon

252 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ipekistanbul Penye Tesettür Boyunluk - %100 Pamuk - Vizon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ipekistanbul Satıcı Ünvanı: İPEKİSTANBUL HAZIR GİYİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0479042030800018 Vergi Kimlik Numarası: 4790420308
    Bu ürün ipekistanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penye Tesettür Boyunluk Vizon Marka: ipekistanbul Ürün Ölçüleri: Omuz genişliği 39 cm , boy uzunluğu 38 cm dir. Bel boşluğuna kadar inmektedir. Renk: Vizon Mevsim: Dört mevsim kullanıma uygundur. Editörün Notu: Tesettürlü kadınların kurtarıcısı olan boyunluk ve body modellerine bir yenisi daha eklendi. Tesettür body şeklinde olan ürünümüz vücudunuzu tam kapatacak şekilde tasarlanmıştır. Kenarları açıktır. İç gösteren kıyafet ile kullanıma uygun değildir. Belinize kadar inen boyu ile üstünüze giyeceğiniz kıyafetinizin açık kalan bölümlerini kamufle ederek size kolaylık sağlayacaktır. Bel bölümündeki latik detayı ile de yukarı toplanmasını engelleyecektir. Standart bedendir. 36-46 bedene kadar uyumludur. Standart beden olmasından dolayı 36 bedende biraz bol olabilir, lastik kısımlarından daraltılarak bedeninize göre ayarlayabilirsiniz. Yakası hakim yakadır eşarp ve şalınızın altından teninizi kapatarak görünmesini engelleyecektir. Keyifli alışverişler dileriz..

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Kumaş/İplik Özellik Pamuk
Geri Bildirim Ver