Işık Yapı Cam Tuğla Artısı (20 Adet)

300 TL

Ürün Bilgileri

Işık Yapı Cam Tuğla Artısı (20 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: O.M. Yapı Malzemeleri ve Mermer Satıcı Ünvanı: O.M YAPI MALZEMELERİ VE MERMER SANAYİ İNŞAAT TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632029858800012 Vergi Kimlik Numarası: 6320298588
    Bu ürün O.M. Yapı Malzemeleri ve Mermer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Cam tuğla artısı Düşey ve yatayda, plastik derz aparatları yardımı ile, kolay ve çabuk örme işlemi sağlanabilmektedir. · Harç donduktan sonra ( iklim durumuna göre ortalama bir gün sonra ) plastik ayar apartlarının kulakçıkları kopartılarak derz boşlukları derz dolgu malzemesi ile doldurularak kapatılır.
Geri Bildirim Ver

Işık Yapı Cam Tuğla Artısı (20 Adet)

Dekorasyon binaların dış tasarımından içindeki en küçük objeye kadar birçok unsur üzerinde etkili olan bir sanattır denilebilir. Yaşam alanlarını zevkine göre tasarlamak isteyen herkes kendi katkıları ile bir şeyler yapabileceği gibi profesyonel yardımlar alarak büyük değişiklikler de yapabilir. Ofis, ev, büro, işyeri, dershane, klinik ve benzeri her mekana estetik bir görsellik sunan cam tuğlalar da bu dekorasyon ögelerinden biridir. Duvar tuğlası gibi üzeri kapatılmadığı ve hataları gizleme şansı olmadığı için kusursuz bir işçilikle örülmesi gerekir. Bu noktada devreye giren cam tuğla artısı örülen duvarın nizami ölçülere uygun olması için üretilen kullanışlı bir aparattır. Bu aparat sayesinde amatör veya profesyonel herkes kusursuz bir örme işlemi yapabilir. 1 paket sipariş vererek 20 adet aparata sahip olabilirsiniz.

  • Standart ölçü
  • Dayanıklı plastik
  • Kolay kullanım

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı (20 Adet) Özellikleri

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı (20 Adet) Özellikleri

Işık Yapı cam tuğla artısı (20 adet) kullanarak evinizdeki geniş odaları bölebilirsiniz. Büyük ofislerin antre gibi girişlerine cam tuğla örerek çalışma alanını ayırabilirsiniz. Son derece dekoratif olan cam tuğlalar genellikle kare formundaki prizmatik bloklardır. İçleri boş olarak üretilen bu tuğlaların camları renksiz veya renkli olabilir. Camın ham maddesi silistir fakat tuğla üretiminde kireç ve soda gibi maddeler de kullanılır. Dalgalı bir yüzeye sahip olan bu ürünlerin camı, çeşitli açılardan gelen ışığı kırarak yansımalar yapar. Çalıştığınız veya yaşadığınız ortamın atmosferini değiştirerek enerjisini yükseltecek olan bu dekoratif duvarları yapmaya karar verdiyseniz artı aparatlarına da ihtiyacınız vardır. İsterseniz dikey isterseniz yatay olarak döşeyebileceğiniz tuğlalar için artı şeklindeki plastik derz aparatlarını kullanırsanız çok kısa sürede ve kusursuz düzlükte dekoratif bir duvara sahip olabilirsiniz.

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı 20 Adet Fiyatı ve Avantajları

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı 20 Adet Fiyatı ve Avantajları

Dekorasyonda objeler kadar konumları ve formları da önemlidir. Dünyaca ünlü sanat eseri olan bir tablonun duvarda yamuk durması bütün etkisini kaybetmesine sebep olabilir. Üst segment dekor malzemeleri arasında olan cam tuğla duvarların örme işlemi de büyük bir titizlik ister. İnşada kullanılan tuğlaların birebir uyumlu şekilde dizilmesi için plastik derz aparatı kullanmak şarttır. Döşeme yapıldıktan sonra 24 saat kadar harcın donması beklenmeli ve sonrasında plastik ayar aparatının kulakçıklarının kesilmesi gerekir. Sonrasında derz boşlukları özel dolgu malzemesi ile kapatılabilir. Işık Yapı cam tuğla artısı (20 adet) fiyatı bütçe dostudur. Kampanya fırsatlarına dahil olan ürün size indirim alternatifleri de sunar. Üründen ihtiyacınıza göre tekli veya çok adetli sipariş vererek projenizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Müşteri yorumlarını inceleyerek ürünün kullanım deneyimleriyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı (20 Adet) Yorumları

Işık Yapı Cam Tuğla İçin Artı (20 Adet) Yorumları

Standart ebatta üretilen bu aparat, her boyuttaki cam tuğla ile uyumludur. Ürünü deneyimleyerek tecrübelerini paylaşan müşteriler kişisel fikirlerini diğer müşterilerin de görmesi için açık şekilde paylaşırlar. Işık Yapı cam tuğla artısı (20 adet) yorumları arasında bu ürünle ilgili tavsiye ve önerileri okuyabilirsiniz. Değerlendirme puanı yüksek olan bu aparatların zaman ve efor kazandıran pratik gereçler olduğunu onaylayan müşteriler vardır. Siz de bu tavsiyelerin güvencesi ile ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Dikdörtgen formda olan ve yarım tuğla olarak bilinen cam blokları da bu aparatların yardımı ile kolaylıkla dizebilirsiniz. Genellikle 8 cm derinliği olan prizma şekline birebir uyum sağlayan artı şeklindeki gereçler sayesinde amatör de olsanız başarılı sonuçlar çıkarabilirsiniz. Trendyol’da yer alan değerlendirme puanlarını, indirim kampanyalarını, müşteri yorumlarını ve ürün görsellerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.