ISITMAX Isıtmax Elektrikli Yerden Isıtma Kablo Montaj Şeridi

Ürün Bilgileri

ISITMAX Isıtmax Elektrikli Yerden Isıtma Kablo Montaj Şeridi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün ISITMAX AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Metal sabitleme bandı üzerinde bulunan tırnaklar sayesinde ısıtma kablolarını zemine sabitlemenize imkan verir. Montaj bandını yere vidalayarak yada zemine yapıştırarak sabitleyebilirsiniz. Metal makası ile yada taşlama yardımı ile şeritleri istediğiniz uzunlukta keserek ısıtma kablolarınızı döşeyeceğiniz plana göre yerleştirebilirsiniz. Şeritlerin aynı hizada olması kablo sıralarınızın da düzgün olmasına yardım edecektir. Kestiğiniz ve paralel olarak yerleştirdiğiniz şeritlerin arası max. 75cm olmalıdır. Daha uzun aralıklar bıraktığınızda ısıtma kabloları gergin durmayacak ve birbirine yaklaşacaktır. 2,5cm aralarla kablo sabitlemek için tırnaklar bulunan metal şeritler
  • ısıtma kablolarını daha sık yada daha geniş aralıkla döşenmesine imkan verir.7,5cm aralıkla ısıtma kablolarınızı döşeyebilirsiniz. 20 metrelik rulo halinde satılan her şerit yaklaşık 8-10 m2 ısıtma alanı için yeterli gelecektir. Daha fazla ısıtma alanı için lütfen yeteri kadar 20 metrelik şerit siparişi veriniz.
Geri Bildirim Ver