Israh Yenidoğan Bebek Pilli Bebekler Çocuklar Için Tırnak Törpüsü Manikür Seti Otomatik Taşlama Başlıklı

675,37 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Israh Yenidoğan Bebek Pilli Bebekler Çocuklar Için Tırnak Törpüsü Manikür Seti Otomatik Taşlama Başlıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Israh Store Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2531204783
    Bu ürün Israh Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sessiz Taşlama: Bebek Tırnağı Düzeltici Eğe, küçük çocuklar ve tırnaklarını kesmeyi sevmeyen bebekler için mükemmeldir. Çocuğunuz uykuyu rahatsız etmeden uyurken sessiz çalışma Çivileri Kırpmak için mükemmeldir. Güvenli Kullanım Amacı: Bebek Tırnak Bakım Makası, bebeklerin ve yetişkinlerin küçük ayak parmaklarını ve tırnaklarını güvenli ve hızlı bir şekilde düzeltmek ve cilalamak için kullanılır. Çok yumuşaktır ve kütiküllere zarar vermez. Özel Tırnak Törpüsü: Bu Elektrikli Bebek Tırnak Düzeltici Elektrikli 6 aşındırıcı ped ile birlikte gelir ve küçük çocuklarınızla seyahat ettiğinizde veya dışarı çıktığınızda hafiftir, siz ve bebeğiniz tam bir tırnak bakımına sahip olacaksınız. Kolay Tırnak Düzeltme: Yeni Doğan Tırnak Parlatıcı, tek tıkla işlem özelliğine sahiptir. Bir elinizle bebeğin elini tutarken diğer elinizle düzelticiyi çalıştırabilirsiniz. Seçilen Malzeme: Elektrikli Bebek Tırnağı, sağlam ve dayanıklı yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır. Yuvarlatılmış şekil, avucunuzun içine kolayca sığar ve kayma olasılığını azaltır.
Geri Bildirim Ver