İsvea Isvea Sistema Z Frame 60 Cm Lavabo + Kare Yarım Ayak

3.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İsvea Isvea Sistema Z Frame 60 Cm Lavabo + Kare Yarım Ayak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Decosera Satıcı Ünvanı: ÖMER ERDEMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3460467990
    Bu ürün Decosera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka adı ISVEA BAGNO Model Adı Sistema Z Frame 60 cm Lavabo + Kare Yarım ayak Lavabo türü Banyo Dolap Uyumsuz Lavabo Kalite Birinci -extra Kalite Renk Beyaz Delik detayı Batarya delikli Diğer özellikler Sharp slim -ince kenarlı özel ürün *Batarya uyumu Standart lavabo bataryasına uygun Montaj tipi Duvara montaja uyumludur Montaj seti Dahil Garanti süresi Ürün satın alındığında garanti süresi fatura tarihi ile 10 yıldır. Boy 600 mm En-Derinlik 420 mm - Duvardan mesafesi Lavabo ve Yarım Ayak Yüksekliği 435 mm Montaj servis hizmeti Fiyata ürün montaj ücreti dahil değildir. Paketlerde kurulum için gerekli kurulum şeması ve garanti belgesi bulunmaktadır. Ürünün uzman bir tesisatçı tarafından kolaylıkla montajı yapılabilir. Ürün montajının, üretici firmanın servisi olan yerlerde , üreticinin yetkili servisleri tarafından yapılması tavsiye edilir. Bu hizmet ücretli olarak verilmektedir. Dikkat : Bu ürünle birlikte eğer temin etmediyseniz, Lavabo Bataryası , Ara Musluk ve Lavabo Sifonu satın almalısınız.Ürün görselinde gözüken batarya, dolap, seramik bas-aç sifon ve aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Köşeli
  • Garanti Süresi 7 Yıl
Geri Bildirim Ver