İtimat Köşeli Beyaz Fırın Termostatlı Çift Camlı 40 Litre 7020

3.210 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.210 TL
9.5
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.300 TL

Ürün Bilgileri

İtimat Köşeli Beyaz Fırın Termostatlı Çift Camlı 40 Litre 7020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DE-KA Satıcı Ünvanı: SELİM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1907645516400019 Vergi Kimlik Numarası: 2390649594
    Bu ürün DE-KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle itimat’a evlerinizde yer açın. Hayatınızı kolaylaştıracak ürünleriyle evlerinize giren itimat, yenilikçi, samimi ve özenli yaklaşımıyla yıllardır sizlere en iyi ürünleri sunmak için aralıksız çalışıyor. Kullandığı yüksek teknoloji ve eşsiz tasarımlarıyla evinizin vazgeçilmez bir parçası olan itimat, yaşamın her alanında pratik çözümler sunan ürünlerle evinizde profesyonelliği yaşatmayı arzuluyor. Özenle çalışıyor, sizi düşünüyor, farklı bakıyor farkı tasarlıyor… 300’ü aşkın yetkili servisleri ile itimat, türkiye’nin her yerinde. Vio Olarak göndereceğimiz her ürünü tek tek özenle inceliyor, özel ambalaj ile sarıyoruz. Size ulaştığında kusursuz olmasına özen gösteriyoruz. Itimat 7020 beyaz köşeli midi fırın
  • Çift cam. Turbo fan. 40lt iç hacim. 1337 watt. Zaman ayarlı. Termostatlı(ısı ayarlı). 0-350 derece ayarlanabilir sıcaklık. Alt, üst ve alt üst birlikte ısıtma özellikleri. Antibakteriyel emaye iç gövde. Elektrostatik boyalı dış gövde. Işıklı açma kapama anahtarı. Mükemmel ısı ve elektrik yalıtımı. Isı tasarrufu sağlayan çıkabilir, temizlenebilir çift cam özelliği. Antibakteriyel 1 adet emaye dikdörtgen tepsi, 1 adet yuvarlak tepsi ve 1 adet ızgara. Isıya dayanıklı 4mm temperli cam. Dış en 52cm, dış boy 45cm, dış yükseklik 32cm. Dikdörtgen tepsi en 32cm, boy 33cm, yükseklik 4cm. Yuvarlak tepsi çap 36cm, yükseklik 4cm. 24 ay itimat garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Hız Ayarı 6 Kademeli
Geri Bildirim Ver

İtimat 7020 40 l Turbo Mini Fırın Köşeli Termostatlı Çift Camlı Beyaz Fiyatı - Trendyol

Itimat termostatlı çift camlı 40 litre it7020 köşeli beyaz fırın, küçük mutfakların ve dar zamanların kurtarıcısıdır. Minimum düzeyde enerji ve zaman harcayarak her anlamda tasarruf sağlar. Bütçe ve çevre dostu bir üründür. İç hacmi geniş, boyutları ise küçüktür. Aynı anda birden fazla yemeği pişirebilir. Mutfakta fazla yer kaplamaz. Pişirme özellikleri ve zamanlayıcısı, ihtiyaca göre ayarlanabilir. Kullanışlı ve pratik bir üründür.

  • Turbo Pişirme Özellikli Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020
  • Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020
  • A+ Enerji Sınıfı Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020

Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020 Pişirme Özelliği Nasıl?

Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020 Pişirme Özelliği Nasıl?

İtimat Best Cooker termostatlı 40 litre beyaz fırın, turbo pişirme özelliğine sahiptir. Turbo fırınların içinde ısıtıcılı bir fan bulunur. Fanın fırın içerisinde dolaştırdığı sıcak hava sayesinde yemeğin her yeri aynı oranda pişer. Turbo özelliği, kullanıcıya sadece eşit pişmiş bir yemek sunmaz. Aynı zamanda pişme süresini yarıya indirir. Fan özelliğinin bir diğer avantajı aynı anda birden fazla yemeği pişirebilmenizdir. Isıtıcı fan, hava sirkülasyonu sağladığı için yemeklerin kokuları birbirine karışmaz. Bu sayede ana yemeğiniz ile tatlınızı bir arada pişirmeniz mümkündür. Turbo pişirme özelliğine sahip İtimat it7020 termostatlı 40 litre beyaz fırın ile hem zamandan kazanırsınız hem de enerji tasarrufu sağlarsınız. Elektrik kullanımını minimuma indiren bu fırın hem bütçe hem de çevre dostudur. Zaman ayarlı pişirme özelliği ile kullanıcıya kolaylık sağlar.

Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020 Hacmi Nasıl?

Itimat best cooker termostatlı 40 litre beyaz fırının toplam hacmi 40 litredir. Fırın içinde aynı anda iki tepsi yemeği rahatlıkla pişirebilirsiniz. Hatta tepsi sayısını üçe çıkarmanız da mümkündür. Fırında kullanacağınız tepsilerin maksimum ölçüsü 30×30 cm olmalıdır. Fırının yanında iki adet antibakteriyel emaye tepsi ve 1 adet ızgara hediye edilir. Bu tepsileri, tüm yemeklerinizi ve diğer tariflerinizi pişirmek için güvenle tercih edebilirsiniz. Izgarada ise birbirinden lezzetli köfteler ve sebzeler hazırlayabilirsiniz. Mini / midi fırın kategorisinde yer alan bu ürünün ebatları da ürünün fonksiyonellik seviyesini artırır. Fırın, mutfakta fazla yer kaplamaz. Tezgâh üzerine yerleştirerek kolayca çalıştırabilirsiniz. Her alanda rahatlıkla kullanabilir, dilerseniz işiniz bittikten sonra fırını bir dolapta muhafaza edebilirsiniz.

Itimat Termostatlı 40 Litre Beyaz Fırın it7020 Kullanışlı mı?

Itimat termostatlı 40 litre beyaz fırın it7020, iyi bir pişirici arayanlar için son derece kullanışlı bir üründür. Fırının 6 kademeli hız ayarı mevcuttur. Bu sayede ihtiyacınıza en uygun pişirme hızını seçebilir, yemeklerinizi hem en doğru şekilde hem de en kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Fırın kapağında çıkarılabilir çift cam mevcuttur. İstediğiniz zaman camı çıkararak kolayca temizledikten sonra yerine takabilirsiniz. Böylece ürün, size son derece hijyenik bir kullanım sağlar. Bu çıkarıp takma işlemini defalarca tekrar etmeniz mümkündür. Fırının mekanizmasına herhangi bir zarar gelmez, ürün deforme olmaz. Ürünün bir diğer hijyenik özelliği antibakteriyel iç gövdesidir. Fırının iç gövdesi emaye malzeme ile kaplıdır. Emaye malzeme, mikrop ve bakteri tutmayan özelliği sayesinde sizi ve sevdiklerinizi korur. Ürünün dış gövdesi ise elektrostatik boya ile renklendirilir. A+ enerji sınıfına dâhil olan fırın, enerji tasarrufu sağlar. Ürünü Trendyol üzerinden satın alan kullanıcılar, Itimat termostatlı çift camlı 40 litre it7020 köşeli beyaz fırın yorumlarında memnuniyetlerini dile getirirler.