iyonk home Kapı Altı Rüzgar Önleyici, Kapı Altı Izolasyon Bandı, Soğuk Önleyici Çift Taraflı Isı Yalıtımı Siyah

219 TL

Ürün Bilgileri

iyonk home Kapı Altı Rüzgar Önleyici, Kapı Altı Izolasyon Bandı, Soğuk Önleyici Çift Taraflı Isı Yalıtımı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iyonk home Satıcı Ünvanı: FATİH ŞENTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8090299328
    Bu ürün iyonk home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonksiyonel Özellik:Kapınızın altından gelen Rüzgar, Toz, Su, Gürültü, Işık,Kirli Hava ve İstenmeyen Şeylerden kaçının. İdeal araç, havasızıntısını engellemenize, ısıtma ve soğutma maliyetleriniazaltmanıza ve elektrik faturanızdan tasarruf etmenize yardımcıolur. Eşssiz Tasarım: Kapı altıdurdurucusunun üstüne elastik bantlar ve cırt cırt bantekliyoruz. Bu, kapı taslak dışlayıcı tabanının sabitlenmesineve hareket etmesinin önlenmesine daha iyi yardımcı olabilir.İhtiyacınız olmadığında, kolayca sökmek için bir kenarakoyun. Bu ses geçirmez kapı koruyucusu Makinede Yıkanabilir,zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Halı, fayans, mermer, ahşapvb. her türlü zemin yüzeyinde çalışabilir. Kolay Kurulum: Kapınızımetre yardımıyla ölçün ve sonra kapı uzunluğunuza fazla gelenköpük ruloyu keserek kapınıza yerleştirin, ardından kapınınaltından itin ve çift tarafı kapı çekiş durdurucusunun altınasabitlemek için kapıya cırt cırt bant yapıştırın. Bu kadarkolay. Satış Sonrası: Kalıcıkalite ve güvence hizmetleri sağlıyoruz. Çift Taraflı Kapı AltıKoruma Koruması hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfenbizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve bunu nasıldüzelteceğimizi bize bildirin. Sizin için en iyi satış sonrasıhizmeti sağlayacağız.
Geri Bildirim Ver