Jade Master Refleksoloji Ayak Masaj Aleti ( Foot Massager )

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jade Master Refleksoloji Ayak Masaj Aleti ( Foot Massager )

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jade Master Ayak-Bacak-El Masaj Robotu
  • Uzaktan Kumandası Mevcuttur. Garanti Belgesi ve Kullanım Kılavuzu Ürün İle Gönderilmektedir. Ürünümüz 24 Ay Boyunca Garanti Kapsamındadır. Ürünün Teslimatı Sonrasında Eğitim Desteği Verilmektedir. Ürünümüz Hem Ayak Tabanına Masaj yapmaktadır. Hemde Yan Panelleri Sayesinde İki Taraftan Germe ve Açma Masajı Yapabilmektedir. Piyasada Bulunan En İyi Ayak Masaj Aletidir. Ayak Tabanına Refleksoloji Masajı Yapan Benzeri Bir Ürün Bulunmamaktadır. Çalışma Sistemi
  • Cihazımızda 4 farklı otomatik program uygulaması vardır. Ayrıca manuel kullanılabilme sayesinde cihazın masaj hızı, masaj yönü ve masaj sertliği ayarlanabilir. Her iki yandan açma ve germe panelleri çalışırkeni, alt tarafında ise 3 boyutlu döner toplar sayesinde Refleksoloji masajı uygulanır. Uzaktan kumandası mevcuttur. Kullanım Şekilleri
  • Ayak Tabanı, Baldırlar, Avuç İçleri, Bilekler, Kollar , Refleksoloji Masajının Faydaları
  • * Derin bir rahatlık hissi uyandırır. * Gerilim ve stresi azaltmaya yardımcı olur. * Bedenin kendi kendini iyileştirmesini teşvik eder. * Kan basıncını düzenlemede etkilidir. * Kan sistemini rahatlatarak ağrı ve acıları azaltmaya yardım eder. * Eklem hareketliliğini artırır. * Solunumu düzene sokmaya yardımcı olur. * Refleksoloji ile kan dolaşımı hızlandırılarak vücutaki kan oksijen miktarı arttırılabilir. Bu hücre yenilemesini ve enerji artışını destekler. * Ayaklar 7200 sinir sonlanmasına sahiptir. Refleksoloji de kullanılan tekniklerle bu sinirler uyarılır ve buradan kalkan sinirsel iletiler açık nöral yollara gönderilir. * Uyarılan sinir sisteminden çıkan tepkiler hayati organlar ve diğer vücut yapılarında hızlı tepkiler ortaya çıkarır. * Ayak Refleksolojisi böbreklerdeki kan dolaşımını düzenleyerek daha sağlıklı çalışmalarını sağlar. * Refleksoloji uygulanan boyun kasılması olan bireylerde çok yüksek oranda iyileşme görülmüştür. * Ağrıları gidermeye yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver