1
Kulak üstü Bluetooth kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

JBL 560BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah

1.439 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.440 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.440 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.424 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL 560BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OverGame Satıcı Ünvanı: ELOY ELEKTRONİK OYUNLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333070267500017 Vergi Kimlik Numarası: 3330702675
    Bu ürün OverGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jbl Tune 560BT Wireless Kulak Üstü Kulaklık Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 4.1
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çift Telefon Desteği Var
Geri Bildirim Ver

JBL T560BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

JBL T560BT kulak üstü bluetooth kulaklık 0001909754004 modelini şık tasarımı ile hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Ürün farklı tarzlara hitap eden tasarımı sayesinde beğeni toplar. Hafif olması gün içerisinde kolay kullanım imkanı sağlar. Rahat ve katlanabilir tasarımı kolay taşımaya olanak sağlar. Günün her anında kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz kulaklık her an kullanıma hazır halde bekler. Profesyonel tasarım ekibi, dinleyeceğiniz ses için daha az gürültü ve daha fazla güç özelliklerini ön plana çıkarır. Wireless ile sağlanan kusursuz ses akışı sizi her anlamda memnun eder. Ürünün uzun pil ömrü sayesinde yüksek verim almanızı sağlar. JBL pure bass sesi özelliği konforlu dinleme deneyimine olanak sağlar. JBL T560BT kulak üstü Bluetooth kulaklık çoklu bağlantı sağlayabilen bluetooth özelliği ile rahat bir kullanım sunar.

  • Uzun pil ömrü
  • Şık tasarım
  • Konforlu deneyim

Şık Tasarımlı JBL Bluetooth Kulaklık 560BT Özellikleri

Şık Tasarımlı JBL Bluetooth Kulaklık 560BT Özellikleri

JBL Bluetooth kulaklık 560BT konforsuz dağınık kablolar olmadan kaliteli bir müzik deneyimi yaşamanız için imkan sağlar. Ürünü kullanırken Bluetooth özelliği sayesinde akıllı telefonunuzdan komut vererek kolayca yönlendirme yapabilirsiniz. Modeli kullanırken yaşayacağınız kaliteli ses deneyimi oldukça beğeni toplar. Ürünü bir tuş ile uzaktan kumanda edebilirsiniz. Bu tuş özelliği sayesinde sesi kolayca kontrol edebilirsiniz. Ürünün uzaktan kumanda özelliği ayrıca sesli aramaları yönetmenize kolaylık sağlar. Modelin özellikleri özgürce hareket etmeniz için bir avantaj niteliğindedir. JBL 560BT kulaklık JBL BT kulak üstü olması özelliği ile kablo karışıklığı sorununu ortadan kaldırır. Çoklu bağlantı sağlayabilen bluetooth özelliği sayesinde kolayca başka cihazlara geçiş yapabilirsiniz. Aynı kulaklık kontrolü ile birden fazla cihaza bağlanabilme konforu sağlar. Tabletinizde video izlerken kolaylıkla telefon aramanıza dönmenizi mümkün kılar.

Kullanışlı JBL 560Bt Kulaklık Avantajları

Kullanışlı JBL 560Bt Kulaklık Avantajları

Günlük hayatınızda dinlediğiniz şarkıdan kopmadan özgürce gezmek isteyebilirsiniz. Ürün, her an yanınızda taşıyabileceğiniz kablosuz bir tasarıma sahiptir. 16 saat kadar süren pil ömrü ile güçlü bir kullanıma sahiptir. JBL pro bass ile tasarlanan ürün, her kullanımda mükemmel sese kolayca ulaşabileceğiniz şekilde donatılır. Ürün, bir cihaza bağlı iken diğer cihaza sorunsuz bir şekilde geçebilir. Bu özelliği aktif ve pratik çalışabilme imkanı sağlar. Ürün yapısı karışık kablo kullanımını ortadan kaldırır. Ürün aksesuarı olan bağlantı kablosu modelle birebir uyum sağlar. Katlanabilir yapısı sayesinde rahat taşıma kolaylığı sağlar. Kulaklık modelinin pure bass özelliği dünyanın en ünlü mekanlarında bulunan bass sistemi ile aynı ses özelliklerine sahiptir. JBL T560BT kulak üstü Bluetooth kulaklık kullananlar, kulaklığın günün her anında benzersiz bir deneyim yaşattığını ön plana çıkarır.

JBL t560Bt Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

JBL t560Bt Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

JBL T560BT kulak üstü bluetooth kulaklık fiyatları, ürünün özelliklerine ve performansına bakarak belirlenir. Bu model tarzınız ne olursa olsun şık tasarımı ile size uyum sağlar. Hafif ve kullanışlı özellikleri ile her zaman kolay bir şekilde müzik dinleyip görüşme yapabilirsiniz. Model tasarımında kullanılan güçlü ses yapısı daha az gürültü duymanızı sağlar. Ürünün Bluetooth özelliği kullanım kolaylığı ile öne çıkar. JBL T560BT kulak üstü Bluetooth kulaklık yorumları ürünün yüksek kaliteli ses deneyimini ön plana çıkarır. Ürün, kablo karışıklığı olmadan akıllı telefonunuzdan yüksek kalitede ses akışı sağlar. Hafif malzemelerle yapılan tasarımı sayesinde şık olmanın yanı sıra müziği yorulmadan dinleme imkanı tanır. Uzun süreli eğlence ve kullanım imkanı için 16 saatlik pil ömrü sunar. Modele Trendyol üzerinden ulaşarak uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.