JBL Charge 4 Bluetooth Hoparlör IPX 7 Taşınabilir Siyah Su Geçirmez

6.250 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

JBL Charge 4 Bluetooth Hoparlör IPX 7 Taşınabilir Siyah Su Geçirmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELA ( إليف ) Satıcı Ünvanı: MEVLÜT ÖLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3322358804800000 Vergi Kimlik Numarası: 6540526740
    Bu ürün ELA ( إليف ) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablolu ve kablosuz kullanıma izin veren JBL Charge 4, stereo ses çıkışıyla gerçekçi sesler sunar.
  • Suya dayanıklılığıyla öne çıkan mini Bluetooth hoparlör yağmurlu havalarda bile endişesiz kullanım sunar.
  • Güçlü donanıma sahip taşınabilir Bluetooth hoparlör güçlü bass özelliğiyle etkileyici ses deneyimi yaşatır.
  • IPX7 sertifikasına sahip su geçirmez Bluetooth hoparlör yüksek dayanıklılığıyla uzun kullanıma uygundur.
  • Bluetooth hoparlör mikrofonlu modeli USB güç kaynağına bağlı şekilde şarj olur.
  • Şarjlı Bluetooth hoparlör 20 saat kesintisiz müzik deneyimi yaşamanızı sağlar.
  • Uygulama üzerinden kontrol edilebilen USB Bluetooth hoparlör iOS cihazlarla uyumludur.
  • AUX girişli Bluetooth hoparlör dilediğiniz her yere kablo kullanarak müzik çalmanızı sağlar.
  • 4.2 Bluetooth teknolojisi kullanan JBL Charge 4 Bluetooth hoparlör uzak mesafeleri kapsar.
  • 30W Bluetooth hoparlör 2 adet çoklu bağlantı desteğine sahiptir.
  • Kompakt tasarımdaki JBL Charge 4 siyah modeli şık bir görünümle tarzınıza ayak uydurur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL Charge 4 Siyah Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Kaliteli ses için tercih edilen ürünlerin başında Bluetooth elektronik cihazlar gelir. Hayatın her yerinde kolaylıkla kullanılabilen bu ürünler, kolay taşınması nedeniyle oldukça tercih edilir. Bu teknolojiye sahip JBL Charge 4 siyah su geçirmez taşınabilir Bluetooth hoparlör kolay arayüzü ve estetik görünümü ile müşterilerin tercihi olur. Evde yaratmak istediğiniz sinema ortamına JBL Charge 4 siyah ile ulaşmanız mümkündür. Dilediğiniz filmi saatlerce kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Teknolojik ürünlerin vazgeçilmezi olan su geçirmez özelliği bu üründe de mevcuttur. Ürünün batarya kapasitesi yüksektir. Uzun saatler size eşlik edebilen cihaz, USB özelliği ile telefon veya tablet ile şarj edilebilir. Teknoloji dostu JBL Charge 4 taşınabilir Bluetooth hoparlör ile bir yandan müzik dinlerken diğer yandan cihazınızı şarj edebilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlam malzeme
  • Mikrofon özelliği
  • Mobil uygulama destekli

Kompakt JBL Charge 4 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Kompakt JBL Charge 4 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

JBL Charge 4 IPX7 sadece teknolojik özellik bakımından değil, birçok açıdan tercih edilen bir üründür. Ses teknolojisinin son güncellemelerine sahiptir. JBL Charge 4 incelemelerde de ürünün birçok özelliği ön plana çıkar. Ses çıkış gücü 30 watt olan cihaz, gürültü kirliliği oluşmasını engeller. 7800 mAh pil gücüne sahiptir. 4 saat süren şarj işleminden sonra ortalama 18-20 saat kullanılabilir. Ses kurgusunun ana ögelerinden biri olan pasif bas sürücüler, ürünün iki tarafında da bulunur. Özellikle yüksek sesli müziklerde kullanılan bu özellik, ürünün önemli avantajlarındandır. JBL Connect+ özelliği ile 50’den fazla hoparlör ile kolaylıkla eşleşme yapabilirsiniz. Tek tuşla çalışan bu fonksiyon, birbirinden farklı ses kaynakları olan birçok cihazı bir araya getirir. Ön tarafında bulunan tuşlar sayesinde müzik zevkinizi isteğinize göre değiştirebilir veya şarkıyı tekrar başlatabilirsiniz.

Bluetooth Bağlantıya Sahip JBL Charge 4 Siyah

Bluetooth Bağlantıya Sahip JBL Charge 4 Siyah

Müzikseverlerin dikkat ettiği konular arasında ses kalitesi gelir. JBL Charge 4 siyah su geçirmez taşınabilir Bluetooth hoparlör kullananlar bu ürün hakkında olumlu geri dönüşlerde bulunur. Ürünün içinde yer alan hoparlörün arkasında yeni nesil mıknatıs yer alır. İçindeki bobinler bakır ve altın karışımıdır. Ses kapasitesi bu sayede artar. Sesin teklemesini veya gecikmesini engeller. Kapasitif baslar her iki tarafta da bulunarak ses ritmine katkı sağlar. JBL Charge 4 IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör siyah istediğiniz yerde müzik dinlemenize yardımcı olur. Suya temas ettiğinde herhangi bir sorun yaşanmaz. Normal çalışma sisteminde olduğu gibi kullanılabilir. Dış görünüş olarak çanta şeklindeki ürün, 950 gram ağırlığındadır. Kompakt tasarımı sayesinde ürünü taşıması kolaydır. JBL Charge 4 siyah su geçirmez taşınabilir Bluetooth hoparlör yorumları üzerinden ürünün tüm özelliklerini görebilirsiniz.

Beğenilen JBL Charge 4 Bluetooth Fiyatları

Beğenilen JBL Charge 4 Bluetooth Fiyatları

JBL Charge 4 fiyat aralığı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bu ürünü sosyal hayatınızda evde, iş yerinde ya da istediğiniz herhangi bir yerde kullanabilirsiniz. Basit şekilde tasarlanan ve Bluetooth bağlanma özelliğe sahip olan cihaza erişim sağlayabilirsiniz. Hoparlörün içindeki yalıtım sistemi sayesinde ses temiz şekilde dinleyiciye ulaşır. İçindeki bobinin sarmal yapısı bunu destekler. Bakır ve altın karışımı ile sarılan bobin ses kalitesini artırır. Sesin iyi çıkmasını sağlar. Tüm bu özelliklerin yanında silindir şeklinde olması nedeniyle ürün göze hitap eder. Üretim aşamasında sadece ses kalitesi değil, estetik tasarım da göz önünde bulundurulur. JBL Charge 4 siyah su geçirmez taşınabilir Bluetooth hoparlör fiyat performans açısından müşterileri memnun edebilir. Dilediğiniz yerde telefonunuzun Bluetooth özelliği ile cihaza bağlanabilir, müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Teknolojik bu ürüne Trendyol’un uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.